روزنامه گل
آرش جعفری - مهاجم ملی پوش سابق پرسپولیس عقیده دارد این تیم مانند سال گذشته که شروع خوبی در سال جدید داشت امسال هم با یک شروع خوب صدر را پس می گیرد و بازهم قهرمان می شود.
جمشید شاه محمدی ابتدا درباره بازی پرسپولیس مقابل گل گهر در سیرجان گفت: بازی سختی در سیرجان داریم. گل گهر همیشه حریف سرسختی برای پرسپولیس بوده است. با اینکه هیچ وقت مقابل این تیم شکست نخورده ایم اما راحت هم پیروز نشده ایم. برای همین باید با برنامه و منطقی بازی کنیم. من فکر می کنم اگر مانند بازی های قبلی بازی کنیم با دست پر به تهران بر می گردیم. اوسمار و شاگردانش به خوبی می دانند امتیاز از دست دادن در سیرجان فاصله را با صدر بیشتر می کند و از قهرمانی دور می شوند.
شاه محمدی در ادامه در مورد اوسمار و اینکه او می تواند مثل فصل گذشته که پرسپولیس در شروع سال 1402 بسیار خوب ظاهر شد و قهرمانی را به دست آورد همانگونه عمل کند گفت: بی تعارف بگویم بعد از رفتن گلمحمدی کسی انتظار نداشت پرسپولیس با اوسمار خوب نتیجه بگیرد، ولی خوشبختانه این مربی نتایج خوبی گرفت و برای همین من عقیده دارم پرسپولیس میتواند با اوسمار که خوب کار کرده است دوباره قهرمانی فصل گذشته را تکرار کند. فعلاً رقابت بین سه تیم ادامه دارد، ولی اگر پرسپولیس در چند بازی حساس امتیاز از دست نمیداد الان با اختلاف شش هفت امتیاز صدرنشین بود. اما هنوز هم دیر نشده این تیم مانند سال گذشته که شروع خوبی در سال جدید داشت امسال هم با یک شروع خوب صدر را پس می گیرد و بازهم قهرمان می شود.
شاه محمدی در مورد اینکه پس اختلاف سه امتیازی با استقلال برای پرسپولیس قابل جبران است، گفت: در فوتبال هر اتفاقی ممکن است رخ دهد و شما دیدید که فصل گذشته سپاهان مقابل ملوان امتیاز از دست داد و پرسپولیس از این فرصت استفاده کرد. پرسپولیس 9 بازی مهم دیگر دارد و باید بداند که اگر غفلت کند جریمه خواهد شد. اختلاف سه امتیازی با استقلال هم قابل جبران است ولی آنچه اهمیت دارد این است که پرسپولیس در بازیهای بعدی راحت امتیاز ندهد و برنده شود. استقلال هم مطمنا امتیاز از دست می دهد و پرسپولیس دوباره صدر جدول را پس می گیرد.
مهاجم ملی پوش سابق تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه در خصوص مشکلات نیم فصل اول و اینکه تیم نتوانست در بهترین فرصت صدرنشین شود گفت: اگر پرسپولیس در نیمفصل اول با مشکل مهاجم مواجه نبود و دو سه مهاجم خوب و باکیفیت داشت قطعاً الان صدرنشین جدول ردهبندی لیگ برتر بود. البته حالا با بازگشت آلکثیر و جذب بازیکنی مثل اورونوف شرایط بهتر شده است.
جمشید شاه محمدی درخصوص مصدومیت علیرضا بیرانوند در این برهه حساس گفت: طبیعتاً نبودن این گلر باتجربهای مثل بیرانوند که خودش یک تیم است به سود پرسپولیس نیست، ولی امیدوارم جانشین بیرانوند بهترین عملکرد را داشته باشد. در نیم فصل اول رفیعی جوان عملکرد خوبی مقابل ذوب آهن داشت و امیدوارم در این بازی هم خوب کار کند. متاسفانه من عقیده دارم نداشتن گلر دوم با تجربه تقصیر باشگاه است اگر در اتدای فصل یم گلر جانشین خوب برای بریرانوند جذب می شد الان این همه دلهره نداشتیم. به هرحال الان کاری نمی توانکرد و باید به گلر جوان تیم روحیه بدهیم و من فکر می کنم او توانایی این را داردکه خودش را ثابت کند.
#پیج رسمی روزنامه گل #پرسپولیس #گل گهر سیرجان #استقلال #آرش جعفری #لیگ برتر