80165
نظر خمز در مورد تیم هوادار تهران/ باید مالک توپ باشیم
18 بهمن 1401 15:29
سرمربی تیم فوتبال تراکتور تبریز گفت: هوادار دوست دارد از عقب زمین بازیسازی کند و با پاس کاری جلو می‌آید و فوتبال بازی می کند.

روزنامه گل

پاکو خمز در مورد دیدار با هوادار تهران در هفته نوزدهم لیگ برتر اظهار داشت: تمرینات خوبی داشتیم یاد می‌گیریم که چطور تمرین کنیم و برای بازی آماده شویم. برای بازی فردا مشکلی نداریم.

وی در مورد شناختش از تیم هوادار تهران گفت: بازی های این تیم بخصوص دو بازی آخرشان را دیده‌ام. حریف سختی است، در زمین آنها بازی می‌کنیم. تیمی است که دوست دارد از عقب زمین بازیسازی کند و با پاس کاری جلو می آید و فوتبال بازی می کند. با بازیکنان صحبت کرده ام در طول هفته گفته‌ام که هیچ حریف آسانی نداریم . باید با تمرکز به میدان برویم و بازی خودمان را با قدرت انجام بدهیم و مالک توپ باشیم. در لیگ هیچ حریف آسانی وجود ندارد.

خمز در مورد مصدومان و محرومان تیمش گفت: حسینی و آرش قادری غایب هستند.

#پاکو خمز #تراکتور
تازه ترین خبرها