121364
هدایتی لوپز آینده کشتی ایران است
امروز 09:46
پیشکسوت کشتی فرنگی گفت: تیم ملی کشتی فرنگی یکی از پرستاره‌ترین تیم‌های تاریخ ایران است و با این جوانان و هدایت رنگرز می‌توانیم در المپیک ۲۰۲۸ رکوردشکنی کنیم و افتخارات بزرگی به دست آوریم.

روزنامه گل

بهرام مشتاقی درباره عملکرد تیم ملی کشتی فرنگی ایران در مسابقات جهانی و کسب دومین قهرمانی متوالی این تیم اظهار داشت: فکر می‌کنم بهتر از این نمی‌شد. از ۱۰ وزن ۹ کشتی‌گیر ما روی سکو رفتند و تنها یک نفر نتوانست مدال بگیرد. به نظرم بهترین سالی بود که برای کشتی فرنگی ما اتفاق افتاد. این تیم یکی از بهترین تیم‌های کشتی فرنگی در تاریخ ۸۰ ساله ماست. تیمی پرستاره که ستاره‌های آن همگی زیر ۲۱ یا ۲۲ سال هستند. امیدوارم در المپیک لس‌آنجلس بتوانیم حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشیم و رکورد مدالی سال ۲۰۱۲ را هم بشکنیم. در المپیک گذشته از نظر تعداد مدال قهرمان شدیم و چهار مدال گرفتیم. در المپیک ۲۰۱۲ هم سه مدال طلا داشتیم. امیدوارم با این تیم ملی ارزشمند و مربیان باثبات به‌خصوص حسن رنگرز بتوانیم در لس‌آنجلس رکوردشکنی کنیم.

کشتکار باید در وزن بالاتر کشتی بگیرد

مشتاقی درباره عملکرد کشتکار در وزن ۶۳ کیلوگرم و احتمال تغییر وزن او و همچنین علی احمدی وفا گفت: کشتی‌گیرانی که قد و قامت بلندی دارند، طبیعتاً ممکن است در ادامه مسیر وزنشان تغییر کند. با توجه به قد و قواره او، به نظرم این اتفاق در آینده رخ خواهد داد و امیدوارم در وزن بالاتر هم بتواند موفق شود. به اعتقاد من احمدی وفا از کشتی‌گیران آینده‌دار تیم ملی ماست و در یکی دو سال آینده می‌تواند به یکی از مهره‌های اصلی تیم تبدیل شود. البته من اعتقاد داشتم او را به وزن ۶۰ کیلوگرم زود آوردند اما کادر فنی این کار را انجام داد تا این کشتی‌گیر برای المپیک لس‌آنجلس آماده شود. احمدی‌وفا در وزن ۵۵ کیلوگرم بسیار موفق بود؛ قهرمان جوانان جهان و قهرمان امیدهای جهان شد و در هر مسابقه‌ای که شرکت می‌کرد، مدال طلا می‌گرفت. اما در وزن ۶۰ کیلوگرم نتوانست آن‌طور که انتظار می‌رفت عمل کند. او سال گذشته نیز در مسابقات جهانی بزرگسالان شرکت کرد، اما به مدال نرسید و امسال به مدال نقره رسید.

علی احمدی وفا، سعید اسماعیلی دیگر خواهد بود

مشتاقی درباره کشتی فینال احمدی‌وفا مقابل حریف ژاپنی گفت: او در فینال هفت بر یک جلو بود، اما متأسفانه ضربه فنی شد. البته گویا شب قبل از مسابقه زیر سرم بوده و از نظر بدنی شرایط خوبی نداشته و ضعیف شده بود. به نظرم اگر این شرایط را نداشت، صددرصد می‌توانست کشتی را ببرد. همان‌طور که دیدید، حدود هفت تا ۱۰ ثانیه به پایان مسابقه مانده بود که نتیجه را واگذار کرد و مدال طلا را از دست داد. احمدی‌وفا یکی از کشتی‌گیران خوب آینده تیم ملی ما خواهد بود. من همیشه گفته‌ام که او می‌تواند یک سعید اسماعیلی دیگر در تیم ملی باشد. این موضوع برای تیم ملی ما ارزشمند است، چون سن او حدود ۲۱ تا ۲۲ سال است و همچنان می‌تواند در مسابقات رده امیدها شرکت کند. با این حال، رنگرز تشخیص داد که برای آماده‌سازی المپیک خیلی زود در وزن ۶۰ کیلوگرم کشتی بگیرد و به‌تدریج در این وزن جا بیفتد. امیدوارم در المپیک آینده و مسابقات جهانی سال آینده که در آمریکا برگزار می‌شود، اتفاقات خوبی برای او رقم بخورد و بتواند به مدال طلا برسد و در وزن ۶۰ کیلوگرم برای خودش رکوردی ثبت کند.


داغ ترین خبرها
تازه ترین خبرها