نارضایتی سرمربی ایتالیایی از سکوها
120260
گلایه مونتلا از هواداران به خاطر هو کردن بازیکنانش برابر ایتالیا
امروز 11:00
سرمربی تیم ملی ترکیه از نوع رفتار هواداران این تیم در بازی برابر ایتالیا در لیگ ملت‌های اروپا ناراضی است.

روزنامه گل

وینچنزو مونتلا که به‌خاطر حذف تیمش در مرحله گروهی جام جهانی 2026 در کشور ترکیه مورد انتقاداتی قرار گرفته بود، حالا پس از دو شکست متوالی تیمش در فصل جدید لیگ ملت‌های اروپا، یعنی شکست یک بر صفر جمعه مقابل فرانسه و شکست 4 بر یک شب گذشته (دوشنبه) برابر ایتالیا انتقادات از او شدت بیشتری گرفته و این را می‌شد روی سکوهای ورزشگاه تمساح آره‌نای شهر بورسا نیز دید، در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «اسکای اسپورت ایتالیا» گفت: نیم‌ ساعت ابتدایی بازی قطعاً چیزی بود که باید آن را فراموش کرد (ترکیه سه گل در این بازه زمانی از ایتالیا دریافت کرد). بازی کردن هر سه روز یک بار در این سطح، نیازمند تمرکز و تجربه‌ای خاص است که ما در حال حاضر فاقد آن هستیم.

وی در ادامه تصریح کرد: ما دو سال پیش در سطح C لیگ ملت‌های اروپا بودیم و دوره قبل در سطح B قهرمان شدیم؛ بنابراین مشخص است که باید در این زمینه پیشرفت کنیم. این کار نیازمند بازیابی و تجدید قوای ذهنی و جسمی در فواصل کوتاه چند روزه است و یادگیری سریع این مهارت، کار آسانی نیست.

سرمربی ایتالیایی تیم ملی ترکیه در مواجهه با این پرسش که چرا اوضاع در نیمه اول مقابل آتزوری تا این حد بد پیش رفت، اظهار داشت: قطعاً آنها به لحاظ روانی برای شروع بازی آماده‌تر بودند. ما ناهماهنگ بودیم؛ در نتیجه دوندگی‌مان بیشتر شد و اعتمادبه‌نفس خود را از دست دادیم.

مونتلای 52 ساله درباره واکنش هواداران خشمگیمن حاضر در ورزشگاه که با سر دادن شعارهایی خواهان استعفای مونتلا و همچنین رئیس فدراسیون فوتبال ترکیه شدند، عنوان کرد: هوادارانِ ما پس از دریافت گل اول، شروع به هو کردن بازیکنان کردند؛ در حالی که آنها مستحق چنین برخوردی نبودند. پیش از بازی جوّ فوق‌العاده‌ای بر ورزشگاه حاکم بود و من واقعاً انتظار چنین واکنشی را آن هم به این سرعت نداشتم؛ به‌ویژه پس از تمام کارهایی که این بازیکنان در سه سال گذشته انجام داده‌اند.

ترکیه پس از شروعی ناامیدکننده در فصل جدید لیگ ملت‌های اروپا، حالا باید خود را برای دو بازی‌ خارج از خانه مقابل تیم‌های بلژیک (جمعه 10 مهر) و ایتالیا (دوشنبه 13 مهر) در گروه A این رقابت‌ها آماده کند.

#تركيه #تیم ملی ایتالیا
داغ ترین خبرها
تازه ترین خبرها