سوال روز جامعه فوتبال
119960
آیا علیرضا بیرانوند، تافته جدابافته است؟
امروز 17:00
 به نظر می‌رسد تراکتوری ها در تلاش هستند تا علیرضا بیرانوند مقابل استقلال بازی کند و بعد به خدمت سربازی برود.

روزنامه گل

دیروز خبر آمد که علیرضا بیرانوند به کمیسیون اعصاب و روان نظام وظیفه مراجعه کرده تا با استناد به تتوهایی که دارد ثابت کند این تتوها مربوط به اعصاب و روان است و چند ماه خدمت سربازی خود را به تاخیر بیندازد! البته بیرانوند مدعی است که رباط های دستش هم آسیب دیده و قرار است این موضوع را در کمیسیون پزشکی مطرح کند اما از همان زمانی که رای مربوط به شکایت پرسپوسولیس علیه بیرانوند را ۱۶ ماه اعلام نکردند مشخص بود که این دروازه‌بان یک تافته جدا بافته است و با بقیه دروازه‌بان‌ها و حتی بقیه فوتبالیست‌ها فرق می‌کند!

به جرات می‌توان ادعا کرد هر فرد دیگری جای علیرضا بیرانوند بود تا حالا به خدمت سربازی رفته بود هر چند که قرار نیست بیرانوند در خدمت هم «دراز نشست» و «بشین و پاشو» انجام دهد.

در نهایت او از تراکتور به فجرسپاسی می‌رود و یک سال بعد برمی‌گردد اما سوال افکار عمومی این است که چرا باید استثنا وجود داشته باشد و اگر قرار است بیرانوند به بهانه‌های مختلف خدمت سربازی خود را عقب بیندازد این امکان باید برای سایرین هم فراهم باشد.

بیرانوند البته دروازه‌بان بسیار خوبی است و در تقریبا تمام یک دهه گذشته عنوان شماره یک فوتبال ایران را به خود اختصاص داده و خدمت زیادی هم به تیم ملی کرده است اما به هر حال قانون باید برای همه یکسان باشد و حتی اگر قرار است بیرانوند برای همیشه معاف شود این کار طبق یک قانون خاص و مشخص انجام شود. البته وقتی سردار رادان فرمانده کل نیروی انتظامی می گوید بیرانوند از اول مهر باید سرباز شود، او بی چون و چرا باید سرباز شود!

ختم کلام این که اگر علیرضا بیرانوند ۱۶ مهرماه با پیراهن تراکتور مقابل استقلال بازی کرد یعنی تافته جدابافته است. آن وقت اگر او تا پایان فصل هم در تراکتور ماند و تیمش را عوض نکرد، نباید تعجب کرد!

#علیرضا بیرانوند
داغ ترین خبرها
تازه ترین خبرها