دربی می‌تواند نقطه عطفی در شروع فصل باشد
119564
موسوی: استحکام دفاعی‌مان باید حفظ شود
امروز 11:13
پیشکسوت استقلال درباره تساوی این تیم مقابل فولاد اظهار کرد: استقلال با تساوی بدون گل مقابل فولاد، بعد از سه برد متوالی بالاخره دو امتیاز از دست داد، اما به نظرم نباید این نتیجه را اتفاق منفی بزرگی تلقی کرد.

روزنامه گل

معصومه صالحی - علی موسوی پیشکسوت استقلال درباره تساوی این تیم مقابل فولاد اظهار کرد: استقلال با تساوی بدون گل مقابل فولاد، بعد از سه برد متوالی بالاخره دو امتیاز از دست داد، اما به نظرم نباید این نتیجه را اتفاق منفی بزرگی تلقی کرد. استقلال در چهار هفته ابتدایی هنوز شکست نخورده و مهم‌تر از آن، دروازه‌اش همچنان بسته مانده است. البته در بازی با فولاد در استفاده از فرصت‌ها می‌توانست بهتر عمل کند و اگر مهاجمان دقت بیشتری داشتند، استقلال حتی می‌توانست با سه امتیاز از اهواز برگردد.

او ادامه داد: حالا شرایط کاملاً متفاوت است، چون استقلال باید در چند روز آینده مقابل پرسپولیس قرار بگیرد؛ آن هم در ورزشگاه نقش جهان اصفهان. این بازی با مسابقات قبلی فرق دارد و جدول و نتایج گذشته در آن اهمیت چندانی ندارد. استقلال باید از نظر ذهنی آماده این مسابقه باشد و بازیکنان باتجربه تیم نقش مهمی در کنترل فشار دربی خواهند داشت. به نظرم حفظ همان استحکام دفاعی که استقلال در چهار بازی گذشته داشته، می‌تواند یکی از کلیدهای موفقیت تیم باشد.

موسوی در پایان گفت : استقلال با ۱۰ امتیاز همچنان در جمع تیم‌های بالای جدول قرار دارد و حالا دربی می‌تواند نقطه عطفی در شروع فصل باشد. اگر استقلال بتواند پرسپولیس را شکست دهد، دوباره به مسیر برد برمی‌گردد و از نظر روحی هم شرایط بسیار خوبی پیدا می‌کند. البته پرسپولیس هم با توجه به شرایط جدول انگیزه زیادی دارد و همین مسئله اهمیت مسابقه را بیشتر می‌کند. امیدوارم بازیکنان استقلال به جای درگیر شدن با حواشی، فقط روی فوتبال تمرکز کنند و یک دربی خوب و در شأن هواداران برگزار شود

#استقلال #دربی
داغ ترین خبرها
تازه ترین خبرها