ستاره آلبانیایی دبل کرد اما استقلال باخت
117552
طلسم شکنی آسانی مفید نبود!
امروز 17:11
یاسر آسانی در این فصل بهترین بازیکن استقلال بوده که بردن یا نبردن های آبی ها، تقریبا به روی فرم بودن یا نبودن او ارتباط داشته است.

روزنامه گل

یاسر آسانی در این فصل بهترین بازیکن استقلال بوده که بردن یا نبردن های آبی ها، تقریبا به روی فرم بودن یا نبودن او ارتباط داشته است. بازیکنی که در ۲۶ بازی برای استقلال در این فصل ۱۳ گل زده و سه پاس گل هم داده است.‌

در این میان، آبی ها وقتی آسانی برای شان گل زده یا پاس گل داده، هفت بار برنده شده و سه بار مساوی کرده بودند اما بازی با الحسین، اولین مسابقه ای در این فصل بود که این وینگر آلبانیایی در آن برای استقلال گل زد ولی تیمش بازنده شد!

آسانی که در این فصل از لیگ قهرمانان آسیا دو، در دو بازی رفت و برگشت مقابل الوحدات یک گل زده و یک پاس گل داده بود و همچنین دروازه المحرق را نیز باز کرده بود، در بازی با الحسین یک بار از روی نقطه پنالتی و یک بار هم روی یک شوت تماشایی از پشت محوطه جریمه، دروازه تیم اردنی را باز کرد اما در نهایت نتوانست زمینه ساز پیروزی آبی پوشان پایتخت شود.

نکته ای که درباره آسانی وجود دارد، این است که او پیش از این بازی، آخرین بار در بازی با سپاهان در نیم فصل اول برای استقلال گلزنی کرده بود.‌ او در بازی با تراکتور و ذوب آهن در نیم فصل دوم غایب بود، مقابل استقلال خوزستان، پیکان و شمس آذر گلزنی نکرد و پاس گلی هم نداد اما در بازی با الحسین طلسم گلزنی هایش شکست ولی با این حال این اتفاق برای استقلال و آسانی مفید نبود و آبی ها با شکست در این دیدار، از آسیا خداحافظی کردند!

#یاسر آسانی #استقلال
داغ ترین خبرها
تازه ترین خبرها