117528
واکنش امباپه به توهین نژادپرستانه علیه وینی؛ پرستیانی را محروم کنید!
امروز 18:43
ستاره فرانسوی رئال تیم فوتبال مادرید از هم‌تیمی برزیلی خود حمایت ویژه‌ای کرد.

روزنامه گل

تیم فوتبال رئال مادرید شب گذشته (سه‌شنبه) در دور رفت از پلی‌آف راهیابی به مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در حالی موفق شد با نتیجه یک بر صفر به پیروزی برسد و به نوعی انتقام شکست 4 بر 2 سه هفته پیش خود را از این تیم پرتغالی بگیرد که این بازی پس از گل وینیسیوس جونیور در دقیقه 50 به حاشیه رفت. ستاره برزیلی کهکشانی‌ها پس از به ثمر رساندن گل به سمت پرچم کرنر رفت و ضمن رقصیدن به شادی گل پرداخت که این به نوعی جرقه اولیه درگیری‌ها را زد و دقایقی بعد که بازیکنان دو تیم برای شروع مجدد بازی وسط زمین جمع شده بودند، جان‌لوکا پرستیانی مهاجم آرژانتینی بنفیکا در حالی که جلوی دهان خود را پوشانده بود، چیزی به ستاره برزیلی رئال مادرید گفت که این وینیسیوس را عصبانی کرد و بلافاصله به سمت داور رفت و به فرانسوا لتسیه گفت که پرستیانی به او توهین نژادی کرده است. در ادامه بازیکنان رئال مادرید در حمایت از هم‌تیمی خود به کنار زمین رفتند و داور هم به همین خاطر بازی را در حدود 10 دقیقه متوقف کرد.

کیلیان امباپه پس از این بازی، درباره حاشیه به وجود آمده در این بازی، گفت: پرستیانی خیلی واضح وینیسیوس جونیور را "میمون" خطاب کرد و این کار را پنج بار در طول بازی انجام داد. من خودم به چشمم این را دیدم. یوفا بهترین دروبین‌ها را دارد و حالا ما منتظریم ببینیم که چه می‌شود (اشاره به احتمال محرومیت مهاجم بنفیکا). چنین رفتاری پذیرفتنی نیست.

وی افزود: ما باید برای بچه‌هایی که به ما نگاه می‌کنند، الگو باشیم و چنین چیزهایی پذیرفتنی نیست. پرستیانی بازیکن جوانی است اما چطور می‌توان در زمین فوتبال چنین چیزی گفت. بنفیکا باشگاهی سطح بالاست و ما چیزی علیه آنها نمی‌گوییم اما پرستیانی دیگر هرگز نباید در لیگ قهرمانان بازی کند.

ستاره فرانسوی رئال مادرید ثصریح کرد آیا پرستیانی عذرخواهی کرد؟ پشیمانی را در چهره او دیدید؟ ما احمق نیستیم، نه من و نه وینی! ما دیدیم که او چه گفت. وینیسیوس هر چقدر که می‌خواهد باید برقصد و هرگز نباید این کار را متوقف کند. کسی نمی‌تواند به ما بگوید که چه کار کنیم یا نکنیم (مورینیو پس از بازی شادی گل وینی جونیور را تحریک‌آمیز خوانده بود).

فدریکو والورده هافبک اروگوئه‌ای رئال مادرید هم گفت: وقتی شما دهان خود را با پیراهن‌تان می‌پوشانید و چیزی می‌گوید، به طور حتم حرف واقعاً زشتی زده‌اید. پرستیانی کلمه‌ای گفت که هرگز نباید مورد استفاده قرار بگیرد. حرف او خیلی رقت‌انگیز و واقعاً بد بود.

جان‌لوکا پرستیانی مهاجم 20 ساله بنفیکا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «می‌خواهم روشن کنم که هرگز توهین‌های نژادپرستانه‌ای به وینی جونیور نکردم. متأسفانه او آنچه را که فکر می‌کرد شنیده، اشتباه فهمیده است. من هرگز رفتار نژادپرستانه‌ای با کسی نداشته‌ام و از تهدیدهایی که از سوی بازیکنان رئال مادرید دریافت کردم، متأسف شدم».

وینسیوس جونیور 25 ساله هم با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «نژادپرستان، بیش از هر چیز، بزدل هستند. آنها باید پیراهن خود را روی دهان‌شان بگذارند تا نشان دهند چقدر ضعیف هستند اما آنها از حمایت دیگران برخوردارند، کسانی که از لحاظ تئوری، وظیفه دارند مجازات‌شان کنند. اتفاقی که در این بازی افتاد، در زندگی من یا در زندگی تیمم چیز جدیدی نیست. من به خاطر شادی پس از گل کارت زرد گرفتم. هنوز دلیلش را نمی‌فهمم».

در ادامه بیانیه وی با اشاره به متوقف شدن بازی برای 10 دقیقه، آمده است: «از طرف دیگر، این فقط یک پروتکل ضعیف اجرا شده بود که هیچ فایده‌ای نداشت. من دوست ندارم در چنین موقعیت‌هایی ظاهر شوم، به خصوص پس از یک پیروزی بزرگ و زمانی که تیترها باید درباره رئال مادرید باشند اما انجام این کار لازم است».

کنفدراسیون فوتبال برزیل نیز با انتشار بیانیه‌ای در حمایت از وینیسیوس جونیور اعلام کرد: «کنفدراسیون فوتبال برزیل با وینیسیوس جونیور، کسی که قربانی یک اقدام نژادپرستانه دیگر پس از گلزنی برای رئال مادرید مقابل بنفیکا در لیسبون شد، اعلام همبستگی می‌کند. نژادپرستی جرم و غیرقابل قبول است. نمی‌توان در فوتبال یا هیچ جای دیگری چنین رفتاری وجود داشته باشد. وینی، تو تنها نیستی!».

در ادامه این بیانیه آمده است: «تصمیم برای فعال کردن پروتکل یوفا (متوقف کردن بازی در صورت توهین نژادپرستانه)، نمونه‌ای از شجاعت و شرافت است. ما به شما افتخار می‌کنیم. ما در مبارزه با همه اشکال از تبعیض ثابت قدم خواهیم ماند. ما در کنار شما هستیم. همیشه».

#وینیسیوس جونیور #کیلیان امباپه
داغ ترین خبرها
تازه ترین خبرها