117272
تردید رئال مادرید برای تمدید قرارداد کارواخال
امروز 19:35
ادامه حضور کاپیتان اسپانیایی رئال مادرید در این تیم در هاله‌ای از ابهام است.

روزنامه گل

دنی کارواخال که در برتری 2 بر صفر شب گذشته (یکشنبه) رئال مادرید در خانه والنسیا در هفته بیست‌وسوم لالیگای اسپانیا فرصت بازی پیدا نکرد و ناراحتی خود از این موضوع را هم به طرقی نشان داد، به نظر می‌رسد این آخرین فصل حضورش در جمع کهکشانی‌ها باشد.

نشریه انگلیسی «اتلتیک» در این خصوص خبر داد؛ کارواخال 34 ساله که وارد ماهای پایانی قرارداد فعلی‌اش با رئال مادرید شده، آینده حرفه‌ای‌اش در هاله‌ای از ابهام است چون هیئت مدیره باشگاه نسبت به تمدید قرارداد این مدافع اسپانیایی تردید دارد. منابع نزدیک به کارواخال هم متقاعد نشده‌اند که او فصل بعد در این تیم خواهد بود.

طبق این گزارش؛ عدم تمدید قرارداد این مدافع راست می‌تواند باعث شود باشگاه رئال مادرید در تابستان پیش‌ رو سراغ جذب یک مدافع راست جدید برود و این ایده پیش از این در باشگاه مورد بحث قرار گرفته است. طبق گفته منابع نزدیک به دنی کارواخال، او از بازی نکردن مقابل والنسیا عصبانی است اما یه سخت تمرین کردن ادامه خواهد داد.

کارواخال که در سال 2013 پس یک فصل حضور در بایرلورکوزن به رئال مادرید پیوست، این سیزدهمین فصل حضورش در این تیم است. او که تاکنون در 438 بازی برای کهکشانی‌ها به میدان رفته و آمار 14 گل‌زده و 65 پاس‌گل را از خود بر جای گذاشته است، این فصل به دلیل دو مصدومیت عضلانی و زانو، در مجموع 16 بازی این تیم را از دست داده است.

کاپیتان رئال که تا به اینجای فصل در 10 بازی (470 دقیقه از 900 دقیقه ممکن) برای سفیدپوشان مادریدی به میدان رفته، تاکنون 27 عنوان قهرمانی با این تیم تجربه کرده، از جمله 4 قهرمانی در لالیگا، دو قهرمانی در جام حذفی اسپانیا و شش قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا.

#رئال مادرید
داغ ترین خبرها
تازه ترین خبرها