روزنامه گل
مهدی طارمی که در برتری خانگی 2 بر صفر شب گذشته (سهشنبه) المپیاکوس مقابل بایرلورکوزن در هفته هفتم فاز لیگی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، 75 دقیقه بازی کرد و در دقیقه 1+45 هم گل دوم این تیم یونانی را به شکلی زیبا به ثمر رساند، پس از این دیدار گفت: از حمایت تماشاگران به خاطر جو عالی که در این بازی خلق کردند، تشکر میکنیم. ما بازی خیلی خوبی را به نمایش گذاشتیم و مسابقه را تحتکنترل داشتیم. سعی کردیم لورکوزن را تحت فشار قرار دهیم و توانستیم از این موضوع استفاده کنیم و دو گل بزنیم و به پیروزی برسیم.
وی همچنین با اشاره به اینکه بازی آخر المپیاکوس با آژاکس در فاز لیگی این رقابتها همانند یک فینال است، صحبتهای خود را اینطور ادامه داد: حالا باید به مهمترین بازی پیش روی خود با آژاکس نگاه کنیم. ما تمام تلاش خود را برای کسب پیروزی در آن بازی به کار خواهیم بست. المپیاکوس همیشه برای پیروزی بازی میکند و ما باید آژاکس را شکست دهیم.
طارمی 33 ساله که تابستان اخیر به حضور یک سالهاش در اینتر پایان داد و با امضای قراردادی دو ساله به المپیاکوس پیوست، تاکنون در 23 بازی از رقابتهای مختلف برای این تیم به میدان رفته و ضمن به ثمر رساندن 14 گل (هر 85 دقیقه یک گل به طور میانگین بر اساس تعداد دقایق بازی)، سه پاس گل هم برای همتیمیهای خود ساخته است. این دومین گل مهاجم تیم ملی کشورمان برای المپیاکوس در لیگ قهرمانان بود.
المپیاکوس که با این برد هشت امتیازی شد و به رده بیستودوم جدول ردهبندی لیگ قهرمانان اروپا صعود کرد، چهارشنبه هفته آینده (8 بهمن) در آخرین بازی خود در این مرحله از لیگ قهرمانان اروپا باید در خانه آژاکس به میدان برود، تیمی که در حال حاضر با شش امتیاز در رده سیویکم جدول 36 تیمی این رقابتهاست.
در صورتی که یاران طارمی بتوانند فاز لیگی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را در جمع 24 تیم برتر این مسابقات به پایان برسانند، به مرحله پلیآف صعود به مرحله یکهشتم نهایی راه پیدا خواهند کرد (شانس صعود مستقیم را ندارند).
#مهدی طارمی #لیگ قهرمانان اروپا #المپیاکوس