116539
عطایی طرفدار تصمیم فدراسیون
23 دی 1404 10:56
سرمربی تیم والیبال فولاد سیرجان گفت: در شرایط اضطرار مهمترین موضوع به پایان رساندن لیگ در زمان مقرر است و بهترین شیوه مسابقات برگزاری آن به شکل متمرکز خواهد بود.

روزنامه گل

بهروز عطایی درباره شرایط تیم فولاد سیرجان و باخت مقابل چادرملو اردکان و از دست دادن صدر جدول گفت: با توجه به اینکه فدراسیون دو هفته پایانی مسابقات لیگ برتر والیبال را لغو کرد و این هفته به عنوان نیم فصل به حساب آمد ما هم به تیم چند روزی استراحت دادیم تا ریکاوری شوند. قرار است تا چند روز دیگر تمرینات را از سر بگیریم و برای نیم فصل دوم آماده شویم. تیم ما در وضعیت بسیار مناسبی است و مشکلی ندارد. شکست‌ها و بردها بخشی از والیبال است و ما هم نمی‌توانیم یک فصل بدون شک را پیش ببریم. طبیعتاً شکست اتفاق می‌افتد چون تیم‌های خوبی در جدول هستند و در برخی مواقع آن‌ها بهتر از ما بازی می‌کنند. این موضوع غیرمتعارف نیست و خودمان را برای دور برگشت آماده می‌کنیم.

وی همچنین در رابطه تعویق لیگ و تصمیم‌گیری در مورد ادامه برگزاری مسابقات لیگ برتر والیبال گفت: ما هم بخشی از جامعه هستیم و ورزش جدا از جامعه نیست. به نظرم باشگاه‌ها هم حق ندارند نسبت به این موضوعات اظهارنظر غیرمتعارف کنند. قطعاً به پایان رساندن لیگ مهمترین مسئله فدراسیون والیبال است و لیگ باید به پایان برسد.

سرمربی تیم والیبال فولاد سیرجان گفت: اگر برنامه دور برگشت مسابقات لیگ والیبال را نگاه کنیم تنها فقط یک روز در تاریخ سوم اسفندماه می‌توانند یک بازی معوقه برگزار کنند. اگر در جریان برگزاری لیگ به هر دلیلی مسابقات یک هفته برگزار نشود اصلاً نمی‌توانند لیگ را تمام کنند. این به این معنی است که ما باید برای اتفافات جدید برنامه جدید در نظر بگیریم و براساس آن فدراسیون جلو برود.

لیگ باید به درستی به پایان برسد/ تیم ملی والیبال نباید آسیب ببیند

عطایی عنوان کرد: من فکر می‌کنم اگر اتفاق خاصی رخ ندهد و شرایط کاملاً عادی پیش برود با همان برنامه می‌توان جلو رفت، اما ما نمی‌دانیم شرایط به همین صورت خواهد بود یا خیر. ضمن اینکه این موضوع براساس تصمیمات ما جلو نمی‌رود. طبیعتاً اگر اتفاقی بیافتد سازمان‌های امنیتی کشور تصمیماتی برای تعطیلی خواهند گرفت. بحث ما روی زمانی است که بازی‌ها تعطیل نشود و بتوانیم لیگ را به پایان برسانیم تا تیم ملی هم هم آسیبی نبیند این موضوع قطعاً در اولویت است.

سرمربی تیم والیبال فولاد سیرجان خاطرنشان کرد: به نظرم فدراسیون هم باید براساس این شرایط که بازی‌ها تعطیل نمی‌شود و لیگ به پایان برسد باید برنامه‌ریزی کند. به هر حال هیچکس نمی‌داند روزهای آینده وضعیت طبیعی است یا خیر. بنابراین ما باید پیش‌بینی شرایط اضطرار را داشته باشیم و براساس آن جلو برویم.

عطایی گفت: اگر پیش‌بینی‌ها به این صورت باشد که بازی‌های لیگ لغو نشود بهترین گزینه این است که با متمرکز کردن مسابقات لیگ را به پایان برسانند در غیر این صورت لیگ به پایان نمی‌رسد. اینکه فدراسیون در نهایت چه تصمیمی می‌گیرد برعهده فدراسیون است.

سرمربی تیم والیبال فولاد سیرجان بااشاره به برگزاری مسابقات در شرایط اضطرار عنوان کرد: ما باید از تجربیات خودمان درست استفاده کنیم، در زمان کرونا هم دو بار برنامه لیگ دستخوش تغییر شد. یک بار وزارت بهداشت اعلام کرد که بازی‌ها به هیچ عنوان برگزار نشود چون این بیماری باعث تسری می‌شود و مشکلات زیادی به وجود می‌آورد، بنابراین سال ۹۹ مسابقات اصلاً برگزار نشد.

وی گفت: اما در سال ۴۰۰ با وجود اینکه کرونا هنوز بود اما وزارت بهداشت اعلام کرد شرایط برگزاری مسابقات وجود دارد و می‌توان بدون حضور تماشاگر و تردد کمتر رقابت‌ها را برگزار کرد. براساس این شرایط لیگ به صورت متمرکز برگزار شد و قهرمان و نایب قهرمان آن مشخص شد.

لیگ باید به درستی به پایان برسد/ تیم ملی والیبال نباید آسیب ببیند

عطایی ادامه داد: فکر می‌کنم الان هم در شرایط اضطرار هستیم و می‌توان لیگ را با همان کیفیت به صورت متمرکز یا هر شرایطی که خودشان صلاح می‌دانند لیگ را برگزار کنند. نوع برگزاری مسابقات که نتیجه آن به انتها رسیدن لیگ باشد اهمیت دارد.

سرمربی تیم والیبال فولاد سیرجان تأکید کرد: ضمن اینکه برای شان فدراسیون والیبال زیبنده نیست که مسابقات لیگ والیبال ناتمام بماند. باید فدراسیون یک استراتژی در نظر بگیرد که مسابقات لیگ به پایان برسد و برنامه‌ها اجرا شود. قطعاً فدراسیون به این سمت می‌رود و کمک می‌کند که مسابقات در زمان مقرر به پایان برسد.

عطایی گفت: به هر حال فدراسیون باید تیمی را به عنوان نماینده ایران برای مسابقات جام باشگاه‌های آسیا معرفی کند. نمی‌توان این نماینده را وسط فصل معرفی کرد یا قهرمان سال قبل را معرفی کنند این اصلاً درست نیست و فکر نمی‌کنم مورد موافقت هم قرار نخواهد گرفت. به هر صورت ما باید لیگ را با منطق و اصول درست در زمان مقرر به پایان برسانیم تا برنامه‌ها دچار خلل نشود.

سرمربی تیم والیبال فولاد سیرجان عنوان کرد: برگزاری مسابقات لیگ در شرایط اضطرار روی کیفیت لیگ تأثیر نمی‌گذارد. البته ممکن است برخی باشگاه‌ها حضور تماشاگران را مطرح کنند اما به نظرم اولویت اصلی این نیست. باید تصمیمی گرفته شود که منافع والیبال در آن دیده شود. این تصمیم مهم است و باید به سمتی برویم که والیبال در شرایط بحرانی هم بتواند سیاست های خودش را اعمال کند و لیگ را با جذابیت کامل به پایان برساند.

وی گفت: من معتقدم برگزاری لیگ در شرایط اضطرار روی کیفیت لیگ تأثیر نمی‌گذارد. ما در گذشته وقتی مسابقات متمرکز برگزار می‌شد کیفیت لیگ شکل خوب خودش را داشت. حتی در مسابقات مرحله پلی آف تیم‌ها با کیفیت بالاتری حضور پیدا می‌کردند. من فکر می‌کنم مهمترین مسئله این است که ما یک برنامه‌ای داشته باشیم که لیگ به شکل درست به پایان برسد.

عطایی در مورد اینکه در فصل نقل و انتقالات بازیکنی جذب می‌کنند یا خیر گفت: بعید می‌دانم این اتفاق بیافتد و ما نیم فصل دوم رقابت‌ها را هم با همان بازیکنان پیگیری خواهیم کرد.


داغ ترین خبرها
تازه ترین خبرها