روزنامه گل
سپاهان و استقلال دو نماینده ایران در این دوره از رقابت های لیگ قهرمانان آسیا دو هستند. با این حال، نگاهی به جدول بهترین گلزنان، بهترین پاسورها و دروازه بان هایی که بیشترین کلین شیت را داشته اند، نشان می دهد که تنها یک بازیکن ایرانی در بین برترین های این آیتم ها قرار دارد که البته در نوع خود بسیار عجیب و البته نا امید کننده است!
آریا یوسفی مدافع راست ۲۳ ساله و ملی پوش سپاهان، تنها بازیکن ایرانی است که با دو پاس گلی که در بازی برگشت با آخال داد، نامش در رده دوم بهترین پاسورهای لیگ قهرمانان آسیا دو دیده می شود.
سپاهان سه شنبه ساعت ۱۹:۳۰ میزبان الحسین است و استقلال هم چهارشنبه در همین ساعت پذیرای الوصل است و باید دید بازیکنانی از تیم های ایرانی می توانند نام خود را در بین برترین ها قرار دهند یا خیر!


