114529
مرادی: کامبک زدن برابر تراکتور کار هر تیمی نیست/ هواداران خیبر بی‌نظیر بودند
امروز 16:24
مهاجم تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد با تمجید از هواداران این تیم تأکید کرد، کامبک زدن مقابل تیمی چون تراکتور کار هر تیمی نیست.

روزنامه گل

عیسی مرادی درباره برتری تیمش برابر تراکتور تبریز در هفته دهم لیگ برتر گفت: بازی سختی بود و می‌دانستیم نباید برابر تراکتور اشتباه کنیم. شما وقتی از تیمی مثل تراکتور عقب باشید قطعاً جبران نتیجه سخت است، ولی ما توانستیم کار بزرگی انجام دهیم و بازی باخته را با برد عوض کنیم. کامبک زدن برابر تراکتور کار هر تیمی نیست، ولی ما این اتفاق را رقم زدیم.

وی در مورد گل اول خیبر که زمان ارسال توپ دستش را به شکل عجیبی بالا برد، تأکید کرد: بله، وقتی توپ ارسال شد دستم را بالا بردم و بعضی‌ها تصور کردند که می‌خواهم توپ را با دست بزنم، ولی واقعاً چنین هدفی نداشتم. واقعیت است که می‌خواستم حواس بیرانوند را پرت کنم و خوشحالم که در آن صحنه به گل رسیدیم. بعد از گل هم به بچه‌ها گفتم که هیچ کاری انجام ندادم و گل قطعاً قبول می‌شود که این اتفاق نیز رخ داد.

مهاجم تیم فوتبال خیبر راجع به گل حساسی که در این بازی به ثمر رساند، تصریح کرد: پرس از بالا یکی از برنامه‌های اصلی ما در این بازی بود. وقتی اسماعیلی‌فر توپ را به شیری داد، خیلی سریع پرس کردم و توپ را گرفتم و خوشبختانه در آن صحنه گل دوم را زدم. خیلی خوشحالم که زحمت بچه‌ها را تبدیل به گل کردم و امیدوارم باز هم برای تیمم گل بزنم. بعد از بازی همه ما خوشحال بودیم، چون برد مهمی به دست آوردیم، در ضمن حمایت هواداران هم بسیار مهم بود. آنها بی‌نظیر تیم را تشویق کردند.

مرادی در واکنش به اعتراض تراکتوری‌ها به وقت‌کشی بازیکنان خیبر اظهار داشت: من این حرف را قبول ندارم، اگر بازیکنان ما نقش بر زمین شدند به دلیل فشار بازی‌ها و مصدومیت‌ها بود.

#خیبر خرم آباد
داغ ترین خبرها
تازه ترین خبرها