روزنامه گل
آریا یوسفی در نشست خبری پیش از دیدار سپاهان برابر آخال ترکمنستان در هفته چهارم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2 اظهار داشت: در مسابقه قبلی خیلی خوب بازی کردیم و آمار نیز همین را نشان داد. ما در آن بازی 28 ضربه به سمت چارچوب و 68 درصد مالکیت توپ داشتیم.
وی در ادامه افزود: موقعیتهای ما در آن بازی گل نشد، اما بازی خوبی انجام دادیم. امیدوارم فردا نیز بازی خوبی ارائه کنیم و گلهای بیشتری نسبت به بازی قبلی به ثمر برسانیم.
یوسفی همچنین تصریح کرد: بین کادر فنی، پشتیبانی، اجرایی و بازیکنان همبستگی خوب و احترام متقابل وجود دارد. خوشبختانه رفاقت خوب و به اندازهای بین بازیکنان شکل گرفته و تیم روی برد است. ما تلاش میکنیم بهتر بازی کنیم و بازی تماشاگرپسندی انجام دهیم.
مدافع - هافبک تیم فوتبال سپاهان در پایان خاطر نشان کرد: همبستگی خوبی در تیم داریم و این موضوع به ما انگیزه بیشتری میدهد تا در بازی فردا بهترین عملکرد خود را ارائه کنیم.
#سپاهان


