113958
رشیدی: از دیدن بازی ژاپن با برزیل حسرت خوردم/ بازی مقابل تانزانیا سودی برای تیم ملی نداشت
امروز 17:34
پیشکسوت فوتبال کشورمان گفت: وقتی بازی تیم‌های ملی ژاپن و برزیل را نگاه می‌کردم، حسرت می‌خوردم که چرا ما نباید چنین بازی‌های داشته باشیم.

روزنامه گل

منصور رشیدی درباره برتری 2 بر صفر تیم ملی فوتبال ایران برابر تانزانیا در دیداری تدارکاتی اظهار داشت: بازی خیلی خوبی نبود. بین ایران و تانزانیا هم به لحاظ کیفی و هم از نظر رنکینگ فیفا تفاوت وجود دارد. آیا فدراسیون فوتبال زورش نمی‌رسد که یک تیم خوب را انتخاب کند؟ این همه هزینه برای آوردن تانزانیا به امارات شد، ولی از نگاه من این مسابقه هیچ سودی برای تیم ملی نداشت.

سنگربان پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان در ادامه افزود: بهتر بود در برخی از پست‌ها مثل پست هافبک دفاعی به جای سعید عزت‌اللهی، بازیکنی جوان بازی می‌کرد. واقعاً این وضعیت خسته‌کننده است. وقتی این همه هزینه می‌شود باید بازی‌های تدارکاتی مناسبی برای تیم ملی تدارک دیده شود. بازی با تیم صدوهفتم دنیا چه سودی برای ایران دارد؟ در بازی با تیم‌های بزرگ نقاط ضعف و قوت ما مشخص می‌شود و هیچ اشکالی ندارد چندین گل نیز دریافت کنیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: این مسئله را قبول داریم که هر تیمی حاضر نیست بدون هزینه برابر ایران به میدان برود، ولی بحث من این است که بازی با تانزانیا چه سودی برای ما داشت؟ اطلاع دارم که هیچ تیمی مجانی حاضر نیست مقابل ایران بازی کند و در این زمینه مشکلی هم متوجه امیر قلعه‌نویی نیست. ژاپن با برزیل بازی کرد و برنده هم شد. وقتی این بازی را می‌دیدم، حسرت می‌خوردم چرا ما نباید برابر برزیل بازی کنیم. کره جنوبی هم مقابل برزیل بازی کرد و پنج گل خورد، ولی حداقل نقطه ضعف‌هایش را شناخت. آن وقت ما با تیم تانزانیا بازی کردیم که در حد تیمی مثل افغانستان هم نبود.

#منصور رشيدي #پیشکسوت استقلال
داغ ترین خبرها
تازه ترین خبرها