استقلال نه دفاع دارد و نه دروازه بان
112979
مهابادی: می ترسم امسال با این وضعیت برای بقا بجنگیم نه قهرمانی!
امروز 08:05
دفاع ملی پوش سابق تیم فوتبال استقلال عقیده دارد، وقتی تیم در در عرض 10 دقیقه اول بازی 2 گل میخورد و در ادامه هم هیچ برنامه ای برای جبران ندارد یعنی اسنکه این تیم بحران جدی در ساختارش وجود دارد.   

روزنامه گل


آرش جعفری - دفاع ملی پوش سابق تیم فوتبال استقلال عقیده دارد، وقتی تیم در در عرض 10 دقیقه اول بازی 2 گل میخورد و در ادامه هم هیچ برنامه ای برای جبران ندارد یعنی اسنکه این تیم بحران جدی در ساختارش وجود دارد.
داوود مهابادی مدافع ملی پوش سابق تیم فوتبال استقلال در خصوص شکست سنگین استقلال برابر الوصل امارات در هفته اول لیگ سطح دو آسیا گفت: نمی دانم چه بگویم. من جای بازیکنان خجالت می کشم. این یک آلروریزی تمام عیار بد. واقعاهیچ حرفی برای گفتن باقی نمانده و باید تأسف خورد بابت چنین بازی ضعیفی از تیم استقلال که در تاریخ این باشگاه بی سابقه بوده است. من در طول عمر فوتبالم تا به حال این قدر دفاع استقلال و حتی کل تیم را ذلیل ندیده بودم. تیمی که 7 گل می خورد و هیچ برنامه و تاکتیکی ندارد درباره چه چیز او باید صحبت کرد.
داوود مهابادی که از وضعیت استقلال بسیار نارحت بود در ادامه با اشاره ضعف شدید در خط دفاع گفت: اصلا در استقلال چیزی به نام خط دفاعی وجود ندارد و این حس بوجود آمده بود که الوصل در حال بازی با یک تیم درجه 5 است. سیر نزولی استقلال به سرعت پیش می‌رود تا شاهد یک تیم بی برنامه و بی هدف باشیم و مشخص نیست که سرمربی آبی پوشان چه هدفی را برای ابن بازی ترسیم کرده بود. خط دفاع استقلال نیاز به تغییر اساسی دارد و با این شرایط بطور حتم استقلال موفق نخواهد شد. ببینید من بعد از بازی با ذوب آهن هم همین موارد را اشاره کردم. شما ببینید در بازی سوپر جام مقابل تراکتور این ضعف بد و در لیگ ادامه پیدا کرد و حالا در آسیا هم که شاهکار کردیم و 7 گل خوردیم. ما نه مدافعان خوبی داریم و نه کار دفاع تیمی را بلدیم.ساختار دفاعی تیم مشکل دارد.

مدافع ملی پوش سابق تیم فوتبال استقلال در ادامه با انتقاد از عملکرد بازیکنان خارجی استقلال گفت: متاسفانه بازیکنان خارجی هم که با استقلال امدند تا الان نشان دادند بازیکنان تاپی نیستند. به عقیده من دیدار برابر الوصل تفاوت آشکار بازیکنان خارجی را کاملاً مشخص کرد و نشان داد که چه اختلاف شدیدی بین خارجی‌های دو تبم وجود دارد. خارجی‌های استقلال ضعیف و بدون هیچ گونه حرکت مثبت در زمین ولی بازیکنان خارجی الوصل دونده و جنگنده و کاملاً آماده در زمین حضور داشتند و این یک درس برای مدیران فوتبال ماست که برای تکیه زدن به کرسی مدیریت با دلال‌ها کنار نیایند و هر بازیکن بی کیفیتی را جذب نکنند. بازیکنان خارجی استقلال یک حرکت مثبت هم نداشتند و بودن یا نبودنشان هیچ تأثیری در این دیدار نداشتند و تنها راه می‌رفتند و مثل هواداران دو تیم تماشاگر بودند.

مهابادی در ادامه انگشت انتقاد را به سمت ساپینتو گرفت و گفت: سرمربی استقلال باید پاسخگوی این شکست تحقیر آمیز باشد. او باید جوابگو باشد و توضیح دهد که اردوی ترکیه، تعطیلات لیگ و اردوی کیش چه دستاوردی برای استقلال داشته که 7 گل در یک بازی دریافت می‌کند. چه تمریناتی تیم داشته و چه بدنسازی انجام شده که بازیکنان در زمین راه می‌رفتند و نتوانستند 90 دقیقه مقابل حریف بجنگند. الوصل ضعف‌های استقلال را کاملاً نشان داد و حالا باید ببینیم چه توجیه ای برای ساپینتو باقی مانده و آیا او و همکارانش می‌توانند در چند روز باقی مانده تا دیدار برابر پیکان تیم را از لحاظ روحی و روانی و حتی فنی آماده کنند. باور کنید با ادامه این وضعیت من می ترسم در ادامه باید برای بقا بجنگیم نه قهرمانی !

داوود مهابادی در ادامه دروازه بان اسپانیایی استقلال را هم از انتقادادتش بی نصیب نگذاشت و با انتقاد شدید به او گفت: به بدترین شکل مدیران استقلال با حسین حسینی کاپیتان استقلال برخورد کردند و او را کنار گذاشتند و یک دروازه بان سن بالا را آوردند و هیاهو به راه انداختن که او یکی از بهترین هاست اما حالا او یکی از نقاط ضعف استقلال شده و بازی نیست که دروازه اش باز شود. اگرچه خط بسیار ضعیف استقلال بیشتر از آدان مقصر است ولی گلر خارجی آبی پوشان هم بدون ضعف و ایراد نیست. او الان بهترین شوت خور ایران است و همه می دانند با شوت از راه دور راحت دروازه او را باز خواهند کرد. استقلال باید هرچه زودتر یک دروازه بان بزرگ را به خدمت بگیرد تا یک رقابت سالم بین دو دروازه بان بوجود بیاید و در غیر این صورت باز هم باید شاهد خوردن گل‌های زیاد از دروازه بان پا به سن گذاشته استقلال باشیم

#پیج رسمی روزنامه گل #آرش جعفری #استقلال #داوود مهابادی #ریکاردو ساپینتو
داغ ترین خبرها
تازه ترین خبرها