کوشکی در شکل و شمایل قائدی
112577
در مسیر ستاره شدن!
امروز 12:53
آبی‌ها در چارچوب هفته دوم برابر ذوب‌آهن قاسم حدادی‌فر،یک نود دقیقه نفسگیر و جذاب را پشت سر گذاشتند و توانستند شکست با اختلاف دو گل در نیمه اول را به یک مساوی در واپسین لحظات تبديل کنند.

روزنامه گل

معین احمدوند - آبی‌ها در چارچوب هفته دوم برابر ذوب‌آهن قاسم حدادی‌فر،یک نود دقیقه نفسگیر و جذاب را پشت سر گذاشتند و توانستند شکست با اختلاف دو گل در نیمه اول را به یک مساوی در واپسین لحظات تبديل کنند.

یکی از مهره‌های تأثیرگذار آبی‌ها که اجازه نداد ذوبی‌ها خیلی زود از همان نیمه اول خود را برنده بازی بدانند، علیرضا کوشکی بود. او در این بازی حسابی خوش درخشید و نمایش او به حدی خیره‌کننده و تماشایی بود که چشم برداشتن و لحظه‌ای غفلت از تماشای بازی این وینگر بیست و پنج ساله کار بسیار سختی بود.

کوشکی چندین بار و به راحتی آب خوردن، مدافعان کناری خط دفاعی ذوب‌آهن را از جریان بازی خارج و به نوعی محو کرد تا تکنیک ناب خودش را به رخ همگان بکشد. پس از دو گلی که آبی‌ها در عین ناباوری و بهت طرفداران دریافت کردند، آرام آرام شور و شوق و امید و هیجان اولیه هواداران با مشاهده تابلو نتیجه در حال فروکش کردن بود که ناگهان هنرنمایی شماره بیست آبی‌ها آغاز شد و کوشکی با یک ضربه استثنایی توپ و تور را به يکديگر دوخت. حتی در نیمه دوم هم آبی‌ها دست‌بردار نبودند و مجدداً با گل کوشکی اختلاف را به حداقل رساندند.

حرکات او واقعاً ویرانگر است و رد شدن و عبور از یک و حتی دو بازیکن برای او اصلاً کار دشواری محسوب نمی‌شود. هرچند که در اردوی پیش فصل و دیدارهای تدارکاتی استقلال در ترکیه هم او درخشان ظاهر شده بود و حسابی تکنیک و سرعت کم‌نظیر او چشم سرمربی پرتغالی را گرفته بود.

با وجود این اوصاف، به نظر می‌رسد فصل بسیار خوبی در انتظار این وینگر راست پا خواهد بود و از همین حالا می‌توان متوجه شد که ریکاردو ساپینتو بر روی نمایش و درخشش او حساب ویژه‌ای باز کرده است. آمار و ارقام هم به خوبی نشان می‌دهند که کوشکی حتی در بدترین فصل‌ها و دوران سراشیبی‌اش،عملکرد نسبتا قابل قبولی از خود بر جای گذاشته است.او در سی و سه بازی فصل گذشته در تمامی تورنمنت‌ها، جمعا چهار گل به ثمر رساند و دو پاس گل هم برای هم‌تیمی‌های خود ارسال کرد.

کوشکی که در فصل اخیر و کابوس‌وار تیم،به طور ناخواسته مورد غضب و خشم و اهانت هواداران قرار می‌گرفت، انگار در فصل جاری اوضاع برای این بازیکن خوش‌تکنیک کاملاً متفاوت دنبال می‌شود و همین ثبت یک بریس به یاد ماندنی در هفته دوم و تاثیرگذاری مسلم به جهت نجات دادن تیم از یک شکست زودهنگام و البته سنگین، به خوبی بر این قضیه صحه می‌گذارد که کوشکی در مدتی محدود با هدايت ساپینتو، چقدر تغییر و تحول شگرفی تجربه کرده و به بازیکنی دیگر تبدیل شده است.

در پیش گرفتن همین مسیر، می‌تواند کوشکی را به یکی از ستاره‌های استقلال و حتی لیگ بیست و پنجم بدل کند؛ ستاره‌ای که اگر فرصت کافی در اختيارش قرار بگیرد،می‌تواند سبب‌ساز خیلی از اتفاقات هیجان انگیز فصل باشد و کام آبی‌های پایتخت را در مقاطع و بازی‌های حساس،شیرین کند.

البته ناگفته نماند که کوشکی از جهاتی شباهت‌هایی به مهدی قائدی دارد و شاید او با حفظ همین روند مثبت در طی دیدارهای آتی،بتواند به قائدی دوم استقلال تبدیل شود. اتفاقی که به وقوع پیوستن آن، چنان دور از ذهن نیست.در واقع، او همان مهره‌ای است که هواداران استقلال پس از جدایی باشو کوچک، برای دیدن چنين بازیکنی در ترکیب تیم لحظه‌شماری می‌کردند و روزها و شب‌ها را با رویای آمدن بازيکنی به شکل و شمایل قائدی می‌گذراندند.

#پیج رسمی روزنامه گل #استقلال
داغ ترین خبرها
تازه ترین خبرها