روزنامه گل
آرش جعفری - مدافع ملی پوش سابق تیم فوتبال استقلال عقیده دارد، ساپینتو به خوبی توانست در ظرف یک هفته تیمش را از لحاظ روحی روانی آماده کند وهمین باعث برتری این تیم مقال تراکتور شد.داوود مهابادی مدافع ملی پوش سابق تیم فوتبال استقلال ابتدا در خصوص بازی نخست شاگردان ساپینتو مقابل تراکتور در هفته نخست لیگ برتر بیست و پنجم گفت: بازی سختی بود، خصوصا اینکه یک هفته قبل استقلال مقابل همین تیم در سوپر جام شکست خورده و اولین جام را در فصل جدید واگذار کرده بود. برگرداندن روحیه تیمی که یک هفته قبل شکست خورده کار راحتی نیست و از همه مهمتر اینکه استقلال باید در تبریز به مصاف تراکتور می رفت. با تمام این اوصاف استقلال یک بازی منطقی را به نمایش گذاشت و در طول بازی موفق شد که با بستن ستاره های حریف بازی خود را به حریف تبریزی دیکته کند. استقلال وقتی که موفق شد میانه میدان را از تراکتور بگیرد توانست برنده بازی شد. در مجموع استقلال در شروع لیگ بازی خوبی را به نمایش گذاشت و من فکر می کنم با ادامه این روش استقلال رفته رفته بهتر می شود و در زمره مدعیان لیگ قرار می گیرد.
داوود مهابادی در ادامه در خصوص خط دفاع استقلال در این بازی گفت: ساپینتو بعد از باخت در سوپر جام به خوبی توانست مشکلات خط دفاع را برطرف کند و همین برگ برنده استقلال شد. درادامه استقلال به خوبی توانست هافبکهای تراکتور را از کار بیندازید و از سوی دیگر فاصله بین خطوط بهخوبی رعایت شد و وقتی تراکتور صاحب توپ میشد، بازیکنان استقلال با یک دفاع تیمی بلافاصله توپ را بازپس میگرفتند. البته جز یکی دو موقعیت خاص، خطر جدی روی دروازه بیشترایجاد نشد و اندونگ و چشمی در میانه میدان نمایش بسیار خوبی داشتند که همین باعث شد که تیم برتر میدان باشند.
مدافع ملی پوش سابق تیم فوتبال استقلال در ادامه در خصوص عملکرد ساپینتو از روی سکو ها گفت: هدایت از روی سکو ها خیلی سخت است . مربی اگر کنار زمین باشد بهتر می تواند تیمش را هدایت کند. بازیکن اگر مربی اش کنار زمین باشد انگزه بیشتری برای بازی می گیرد. اما در عین حال با اینکه ریکاردو ساپینتو روی نیمکت حضور نداشت از روی سکوها به خوبی با همکاری دستیارانش تیم را هدایت کرد و مدیریت و رهبری او کاملا مشهود بود. ساپینتو مربی خوبی است اما همانطور که من قبلا گفتم بازهم می گویم او باید بتواند خودش را کنترل کند. او وقتی حاشیه نداشته باشد و استرس به تیم ندهد به بهترین شکل می تواند تیمش را هدایت کند و برنده باشد.
داوود مهابادی در ادامه در خصوص نقل و انتقالات و عملکرد استقلالی ها در این خصوص گفت: استقلال شروع خوبی در نقل و انتقالات نداشت. همین موضوع باعث اعتراض هواداران شد اما رفته رفته مدیران باشگاه موفق شدند بازیکنان خوبی جذب کنند. هرچند که من عقیده دارم بایدعملکرد بازیکنان جذب شده را درون زمین دید تا در این خصوص بهتر اظهار نظر بکنیم. اما وقتی به اسامی و سابقه بازیکنان نگاه می کنیم باید بگویم خرید های خوبی هستند و امیدوارم به استقلال کمک کنند. از سوی دیگر باید بگویم اگر این بازیکنان زودتر اضافه میشدند، تیم سریعتر به هماهنگی میرسید و دچار بلاتکلیفی نمیشد و شاید سوپر جام را هم می گرفتیم.
داوود مهابادی در ادامه در خصوص بازی استقلال مقابل ذوب آهن در تهران گفت: بازی با ذوب اهن بازی راحتی نیست . این تیم همیشه استقلال را اذیت کرده است. امسال هم یک مربی جوان و جویای نام دارد. این تیم را نباید به هیچ وجه دست کم گرفت. حال با تمام این اوصاف اگر بازیکنان استقلال با همان انگیزهای که مقابل تراکتور به میدان رفتند بازی کنند، قطعا میتوانیم ذوبآهن را هم شکست دهیم. این را هم باید اضافه کنم بازیهای ابتدایی در مسیر قهرمانی تاثیر زیادی دارد. تیمی که در شروع فصل نتیجه بگیرد، تا پایان فصل هم روند مثبتی خواهد داشت.
#پیج رسمی روزنامه گل #آرش جعفری #استقلال #ریکاردو ساپینتو