هنوز هم از دست دادن حسینی برای ما یک علامت سوال بزرگ است
111693
مراغه چیان: جذب آل کثیر بی‌احترامی به هواداران استقلال بود
05 مرداد 1404 20:32
شرایط استقلال بر خلاف قول و قرارهایی که کادر مدیریتی جدید این تیم رای فصل پیش رو داده بود هر روز عجیب‌تر از روز قبل است و موضوعات جدیدی را شاهد هستیم. 

روزنامه گل

سیدیاسر رضوی ـ شرایط استقلال بر خلاف قول و قرارهایی که کادر مدیریتی جدید این تیم رای فصل پیش رو داده بود هر روز عجیب‌تر از روز قبل است و موضوعات جدیدی را شاهد هستیم. آخرین نمونه آن هم جذب عیسی آل کثیر مهاجم کنار گذاشته پرسپولیس توسط مدیریت استقلال بود. اتفاقی که خشم هواداران و پیشکسوتان استقلال را به همراه داشت. در این زمینه سعید مراغه‌چیان در گفتگو با گل در خصوص وضعیت استقلال و تمرینات این تیم در ترکیه گفت: استقلال در حالی به اردو رفته که یک تیم نصف و نیمه را در ترکیه می‌بینیم که زیر نظر ساپینتو کار را دنبال می‌کند.

وی افزود: تیم‌های دیگر کامل به اردوی ترکیه رفتند و من متوجه نمی‌شوم یک تیم نصف و نیمه چرا باید به چنین اردویی برود و اگر قرار بود شرایط اینطور باشد خوب تمرینات را در تهران دنبال می‌کردند. به همین خاطر این شرایط باعث می‌شود که تمرینات بدنسازی نصف و نیمه باشد و تیم کامل برای مسابقات لیگ آماده نیست و امیدوارم از این ناحیه استقلال لطمه نخورد.

پیشکسوت استقلال در خصوص جذب عیسی آل کثیر مهاجم سابق پرسپولیس توسط آبی‌های پایتخت گفت: من متوجه نمی‌شوم چرا یک بازیکن ۳۵ ساله که حتی تیم رقیب هم او را نمی‌خواهد باید جذب شود. قطعاً اگر تیم رقیب آل کثیر را می‌خواست او به هیچ عنوان به استقلال نمی‌آمد و بارها علاقه خودش را به پرسپولیس نشان داده و به نظرم جذب آل کثیر یک بی‌احترامی به هواداران استقلال بود.

موضوع دیگری که مراغه‌چیان در گفتگو با گل به آن اشاره داشت به بحث جدایی سید حسین حسینی از استقلال بود. وی در این زمینه گفت: حسینی کاپیتان استقلال بود و نباید اجازه جدایی به او داده می‌شد. بهترین دروازه‌بان‌های دنیا هم اشتباهاتی را دارند و این مسئله نباید عاملی بابت کنار گذاشتن حسینی از استقلال می‌شد. به همین خاطر ما یک سهمیه خارجی‌های استقلال را فدای این لج و لجبازی بابت ماجرای حسینی کردیم. سید حسین خیلی می‌توانست به استقلال کمک کند و این خیلی بد است که دروازه‌بان خودمان را که یک ملی پوش است بدهیم به تیم دیگر و یک گلر ۳۸ ساله را جذب کنیم. واقعا این موضوعی است که دلیلش را نمی‌دانیم و یک علامت سوال بزرگ در ذهن ما ایجاد کرده است.

این پیشکسوت استقلال درباره نقل و انتقالات آبی‌های پایتخت تا به اینجای کار گفت: نقل و انتقالات به هیچ عنوان در حد نام و اعتبار استقلال نبوده است. بازیکنانی را به استقلال معرفی می‌کنند که اصلاً نمی‌دانیم کدام مشاوران این بازیکنان را به ساپینتو معرفی می‌کنند.

وی در پایان گفت: بازیکنانی که به هیچ عنوان در حد نام استقلال نیستند و باید امسال در سطح ۲ آسیا با حریفان رقابت داشته باشد. قطعاً باید در تیمی که فصل گذشته دهم شده و نتایج خوبی نگرفت یک بازنگری درست و حسابی انجام می‌گرفت اما به هیچ عنوان شاهد این مسئله نبوده‌ایم. باید یک روند مناسب در جذب بازیکن جوان در استقلال اتفاق می‌افتاد ولی به هیچ عنوان شاهد این مسئله نبوده‌ایم چون بازیکنان جوان به ما کمک خواهند کرد نه نفرات پا به سن گذاشته‌ای که دیگر تیم‌ها آنها را نمی‌خواهند.

#پیج رسمی روزنامه گل #استقلال #سیدیاسر رضوی #ریکاردو ساپینتو #عیسی آل کثیر
داغ ترین خبرها
تازه ترین خبرها