قلعه نویی باید توجه بیشتری به نیازمند و حسینی داشته باشد
110877
عزیزیان: تمدید با امیری مثل عالیشاه بهترین تصمیم کارتال بود
20 خرداد 1404 15:08
دروازه بان ملی پوش سابق تیم فوتبال پرسپولیس عقیده دارد تمدید قرارداد وحید امیری یکی از کارهای خوب مدیر عامل باشگاه بود چون این بازیکن هنوز هم می تواند عصای دست کارتال و پرسپولیس باشد.

روزنامه گل

آرش جعفری - دروازه بان ملی پوش سابق تیم فوتبال پرسپولیس عقیده دارد تمدید قرارداد وحید امیری یکی از کارهای خوب مدیر عامل باشگاه بود چون این بازیکن هنوز هم می تواند عصای دست کارتال و پرسپولیس باشد.

سعید عزیزیان دوازه بان ملی پوش سابق پرسپولیس ابتدا به بازی ایران و قطر در مرحله مقدماتی جام جهانی که با شکست یک بر صفر تیم ملی کشورمان همراه بود گفت: متاسفانه تیم ملی مقابل قطر خوب بازی نکرد و یکی از بد ترین بازی های تیم ملی در چند وقت اخیر بود. البته تیم ملی در این یکی دو ساله بازی های خوبی انجام نداده است و اگر هم نتایج خوبی گرفته به خاطر نبوغ بازیکنان و سپس گروه آسانی بود که در آن قرار داشت.

عزیزیان در ادامه با گله از سرمربی تیم ملی به خاطر عدم استفاده از سایر دروازه بان های تیم ملی در بازی های رسمی که در سرنوشت تیم تاثیر ندارد و در واقع یک بازی تدارکاتی خوب به حساب می آید گفت: بیرانوند امتحانش را پس داده است و همه او و نحوه بازی اش را می شناسیم بنابراین در چنین بازی هایی کادر فنی خصوصا سرمربی تیم ملی باید به سایر دروازه بان ها بازی دهد. چرا که این گلر ها هم اعتماد به نفس پیدا می کنند و هم اینکه در روزی که بیرانوند به هر دلیلی بازی را از دست داد دیگر نگران دروازه نخواهیم بود. به عقیده من قلعه نویی می توانست دراین بازی به نیازمند یا حتی حسینی بازی دهد.

سعید عزیزیان در ادامه در خصوص شرایط نقل‌وانتقالاتی باشگاه پرسپولیس گفت: من فکر می‌کنم وقتی باشگاهی مثل پرسپولیس بازیکن جذب می‌کند، این اتفاق طبق خواسته‌های سرمربی رخ می‌دهد. بازیکنان جدید نیز به‌طور مستقیم با نظر اسماعیل کارتال جذب شده‌اند. پرسپولیس تیم بزرگی‌ست، اما این نکته را باید در نظر داشت که بازیکنی که در تیم قبلی‌اش خوب بوده، الزاماً در پرسپولیس هم موفق نخواهد بود. بازی در پرسپولیس آسان نیست؛ بسیاری از بازیکنان بزرگ حتی ملی‌پوشان، آمده‌اند و نتوانسته‌اند عملکرد مناسبی ارائه دهند و به مشکل برخورده‌اند. امیدوارم بازیکنان جدید بتوانند مشکلات پرسپولیس را برطرف کنند.

عزیزیان در ادامه در مورد اینکه در چه پست هایی به جذب بازیکن نیازمند هستیم گفت: ببینید فصل گذشته در اکثر نقاط زمین مشکل داشتیم و تیم نتوانست دستاورد خاصی کسب کند و جامی را به دست بیاورد. خط دفاعی به‌ویژه در فصل گذشته با مشکلاتی جدی روبرو بود، درحالی‌که تاکنون هیچ بازیکنی برای تقویت این پست جذب نشده است. این در حالی‌ست که ما دو مدافع خود یعنی گئورگی گولسیانی و فرشاد فرجی، را از دست داده‌ایم. در حال حاضر نیز فقط کنعانی‌زادگان و پورعلی‌گنجی باقی مانده‌اند، که فصل گذشته ما حضور این دو بازیکن نیز ما مشکلاتی داشتیم.

دروازه بان ملی پوش سابق تیم فوتبال پرسپولیس در مورد ماندن امید عالیشاه در پرسپولیس گفت: امید عالیشاه در سال‌های اخیر یکی از بازیکنان مؤثر، بی‌حاشیه و متعهد پرسپولیس بوده است. عالیشاه هنوز آماده است و می‌تواند به تیم کمک کند.

سعید عزیزیان در ادامه در خصوص چرخش باشگاه و نگه داشتن وحید امیری و تمدید قراداد با او گفت: همانطور که در خصوص امید عالیشاه باشگاه به خوبی عمل کرد در خصوص وحید امیری هم بهترین کار را انجام داد. وحید امیری هم از نظر فنی و چه شخصیتی همیشه زبان‌زد بوده و نقش مؤثری در تیم داشته است. من فکر می کنم کارتال تصمیم درستی در خصوص وحید امیری گرفت و مطمنا باشگاه هم در این خصوص کارهای لازم را انجام داده است. حضور همزمان عالیشاه و امیری به پرسپولیس در طول فصل خیلی کمک خواهد کرد.

عزیزیان در ادامه در خصوص بازیکنانی که از تیم جدا شدند گفت: بالاخره سرمربی تیم تشخیصمی دهد که با چه بازیکنی کار کند و باید به سلیقه سرمربی احترام بگذاریم اما من یک گله دارم. خیلی از بازیکنان بزرگ با دلخوری از پرسپولیس جدا شده‌اند و می‌شد به‌راحتی و با کمی درایت از این بازیکنان به شکل شایسته‌تری تقدیر کرد و آن‌ها را با احترام بدرقه کرد. این بازیکنان بالاخره روزی جدا خواهند شد اما نحوه این جدایی‌ها بسیار مهم است. اگر یک مدیر خوب فوتبالی در باشگاه بود، قطعاً می‌توانست این دلخوری‌ها را کاهش دهد و فضای بهتری ایجاد کند.

عزیزیان در خصو ص اینکه پرسپولیس را در فصل بعد چطور می بیند گفت: ابتدا امیدوارم در ادامه نقل‌وانتقالات، بازیکنانی جذب شوند که به پرسپولیس بتواند کمک کنند. اگر تیم خوبی جذب شود و در تمام پست ها بازیکنان خوب و قابل داشته باشیم در فصل آینده بازهم پرسپولیس مدعی قهرمانی است و می توانیم به رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا بازگردیم و بار دیگر قهرمانی را تجربه کنیم.

#پیج رسمی روزنامه گل #آرش جعفری #پرسپولیس #استقلال #تیم ملی فوتبال ایران #امیر قلعه نویی #پیام نیازمند #حسین حسینی
داغ ترین خبرها
تازه ترین خبرها