روزنامه گل
اسماعیل حاج رحیمی پور بازیکن سابق تیم ملی و باشگاه پرسپولیس 73 ساله شده است اما بسیار سرحال و جوانتر از سن واقعی خود به نظر می رسد، او که در کشور آمریکا در تجارت فرش اشتغال دارد این روزها به ایران برگشته است و سرگرم گذران امورزندگی خود و البته دیدار با دوستانش است، او در این روزها هم یک روز را با حمید استیلی و دکتر زادمهر و احمدرضا دانا گذرانده است.حاج رحیمی پور در دربی معروف شش تایی های سال 1352 ستاره میدانی بود که طی آن تیمش با برتری تاریخی 6-0 برنده شد و یک روز تاریخی را برای فوتبال کشورمان رقم زد.
او درباره فوتبال امروز ایران نکات مختلفی را بیان می کند، او می گوید، حتی بهترین تیم های فوتبال دنیا هم نمی توانند در یک دوره طولانی مدت قهرمان باشند و در صدر بهترین تیم های فوتبال یک کشور قرار بگیرد، امروز شما در کشورهای مختلف می بینید که منچسترسیتی نمی تواند هر سال قهرمان شود و مثلا امسال در این کشور لیورپول قهرمان شده است یا بایرن مونیخ در آلمان قویترین تیم است ولی سال قبل لورکوزن قهرمان مسابقات آلمان شد، درباره ایران هم باید گفت پرسپولیس در بیشتر سالهای گذشته عنوان قهرمانی را به دست آورده است اما در بین هفت قهرمانی پرسپولیس یک بار استقلال قهرمان شده است و یک بار هم امسال تیم تراکتور قهرمان مسابقات فوتبال لیگ ایران شده است.
حاج رحیمی پور اضافه می کند، پرسپولیس با از دست دادن سه بازیکن سازمان تیمی خود را از دست داد و با بازیکنان جایگزین نتوانست جای سه مرد قبلی را پر کند، اما بدشانسی هایی هم نصیب این تیم شد مثل مصدومت پیوسته بازیکن ازبکی و امید عالیشاه که در طول فصل گذشته جزو بهترین های این تیم بودند.
#پیج رسمی روزنامه گل #پرسپولیس