جملات عجیب یک سرمربی ناکام
108141
پس برای چی می‌روید توی زمین؟
16 بهمن 1403 10:32
امیدرضا روانخواه که چند هفته پیش پیکان را در دسته اول رها کرد و سرمربی هوادار شد، رسما این تیم را آباد کرده و الان طوری است که کل لیگ برای بازی با هوادار لحظه‌شماری می‌کنند! خود دراگان اسکوچیچ، سرمربی تراکتور گفته بود تیمش بعد از شکست مقابل پرسپولیس در حال و هوایی بود که انگار به دسته اول سقوط کرده است.

روزنامه گل

امیدرضا روانخواه که چند هفته پیش پیکان را در دسته اول رها کرد و سرمربی هوادار شد، رسما این تیم را آباد کرده و الان طوری است که کل لیگ برای بازی با هوادار لحظه‌شماری می‌کنند! خود دراگان اسکوچیچ، سرمربی تراکتور گفته بود تیمش بعد از شکست مقابل پرسپولیس در حال و هوایی بود که انگار به دسته اول سقوط کرده است. در چنین شرایطی، بهترین اتفاق برای آنها مواجهه با هوادار بود؛ از همان دقیقه اول حمله کردند، 4گل زدند و بحران را پشت سر گذاشتند.

روانخواه اما بعد از این بازی هم جملات عجیبی به زبان آورد، مثل «برای پیروزی به تبریز نیامده بودیم و دنبال بازی خوب بودیم.» او قبلا هم جملاتی با این مضمون به زبان آورده بود: «ما برای بردن پرسپولیس و سپاهان تمرین نمی‌کنیم.» خب پس چه کار می‌کنید؟ تیم‌های بالای جدولی که اینطور، بازی با پایین جدولی‌ها هم که 6امتیازی است. اگر زحمتی نیست از این به بعد برای پیروزی به زمین بروید ببینیم چه می‌شود!

#پیج رسمی روزنامه گل
داغ ترین خبرها
تازه ترین خبرها