روزنامه گل
سیدمحمد کسری رضوی – رقابت های لیگ بیست و چهارم به ایستگاه پانزدهم خود رسید تا تیم ها با رفتن به تعطیلات نیم فصل به دنبال حل و فصل مشکلات خود و تقویت برای نیمه دوم رقابت ها باشند. یک تعطیلات مهم برای تیم ها تا بتوانند در ادامه مسیری که داشتند جایگاه خودشان را برای جا گرفتن در بین مدعیان قهرمانی یا فرار از جمع مدعیان سقوط بهبود ببخشند. در این بین و در کنار بازیکنانی که حالا به عنوان شاه ماهی نقل انتقالات از آنها یاد می شود و تیم های زیادی را خواهان خود می بینند، هستند بازیکنانی که دعوا سر نخواستن آنها بالاست و اگر هم طالبی نداشته باشند، در تیم های خودشان دارای جایگاهی متزلزل به عنوان بازیکنان کم تاثیر دارند. موضوعی که به خصوص در بین بازیکنان خارجی نمود بیشتری پیدا می کند و تیم های مدعی از جمله استقلال، پرسپولیس و تراکتور و سپاهان، با جذب بازیکنان خارجی به دنبال نمایشی دلچسب با این بازیکنان بودند که در این زمینه موفق نشدند. به همین بهانه نگاهی به عملکرد چند تن از این بازیکنان داریم که نتوانستند آنچنان که باید و شاید خواسته کادرفنی و هواداران را برآورده کنند.
استقلال خیری تا حالا از کاکوتا ندیده
دو بازیکن پرسروصدای خارجی استقلال در نیم فصل اول، دیدیه اندونگ و کاکوتا بودند که جواد نکونام با جذب آنها به دنبال یک نمایش قدرتمند در لیگ بود. اتفاقی که نیفتاد و در نهایت این مربی جای خودش را به موسیمانه داد. این مربی اهل آفریقای جنوبی با اندونگ توانسته میانه میدان را در دست بگیرد اما کاکوتا نشد آن بازیکنی که مدنظر نکونام و موسیمانه بود. حالا باید در نیم فصل دوم دید این دو بازیکن در کنار دیگر خارجی ها چه عملکردی خواهند داشت و چطور می خواهند شائبه کارآمد نبودنشان را بهبود ببخشند. کاکوتا با کارنامه بازیکن سابق چلسی در ابتدای حضورش در استقلال با مصدومیت دستوپنجه نرم میکرد و دیدارهای زیادی را از دست داد اما اعتماد موسیمانه به او تنها یک پاس گل در دیدار با خیبر خرمآباد بود.
وعده های لوکاس ژوائو عملی نشد!
شاید پرسپولیس فکرش را نمی کرد با به خدمت گرفتن لوکاس ژوائو در واپسین لحظات نقلوانتقالات تابستانی علاوه بر اینکه به هدف نزند در ادامه موجی از انتقادها را هم تجربه کند. این بازیکن که با آمدنش به پرسپولیس قول گلزنی بی شمار را به هواداران این تیم داده بود، در ادامه و با فرصتی که گاریدو به او داد، نشان داد آن مهاجم مدنظر گلزن سرخ ها نیست و فاصله زیادی با یک مهاجم گلزن و فرصتطلب دارد. فرصتسوزیهای ژوائو در دیدارهای این فصل پرسپولیس باعث شد سرخپوشان چند امتیاز مهم را از دست بدهند و این موضوع هم باعث شد هواداران از خرید جدیدشان ناامید شوند. مهاجمی که تنها یک گل آنهم در دیدار جام حذفی برابر مس سونگون موفق به گلزنی شده است. عملکردی که شاید کریم باقری را مجاب کند او را نیم فصل کنار بگذارد و در ادامه به دنبال یک گزینه دیگر خارجی برای خط حمله خود باشد. این مساله در جایی بیشتر نمود پیدا می کند که در اواخر نیم فصل موتور گلزنی علیپور و عیسی روشن شده و این یعنی دیگر لوکاس فرصت آنچنانی پیدا نخواهد کرد.
یک ستاره خاموش شده در تبریز!
یکی دیگر از بازیکنان خارجی جذب شده در این فصل فوتبال کشورمان و حاضر در تیم تراکتور، سوکول چیکالشی است. این مهاجم 34 ساله اهل آلبانی حضورش در تراکتور آنچنان که باید و شاید موفق نبود و خیلی زود و پس از یک نیم فصل از جمع قرمزهای تبریزی جدا و به لیگ دسته یک ترکیه رفت. چیکالشی دیرتر از سایر بازیکنان به تراکتور اضافه شد و این موضوع در کنار چند مصدومیت و درخشش دیگر مهرههای هجومی باعث شد شرایط خوبی را در تبریز تجربه نکند. هرچند که او البته در دیدار تراکتور مقابل روشن تاجیکستان برای تیمش هتتریک کرد و در جام حذفی دروازه گلگهر را باز کرد ولی در لیگ برتر توفیق خاصی نداشت و در نهایت پس از اتمام نیمفصل اول با موافق دراگان اسکوچیچ از تراکتور جدا شد.
ناکامی خرید پرسروصدای سپاهان
یکی از خریدهای ناکام خارجی دیگر لیگ به خرید ژوزه مورایس، سرمربی سابق سپاهان بر می گردد. این مربی که آلبومی از بازیکنان ناکام را طی دو و نیم فصل حضورش در سپاهان به این تیم آورد و تنها موفقیتش یک قهرمانی جام حذفی بود، یکی از بازیکنانی که جذب کرد، کامارا بود. این بازیکن فرانسوی طی این فصل و در حالی که در بیشتر بازی ها به میدان رفتنه تنها 2 بار موفق به گلزنی شده و دو بار هم اقدام به گلسازی کرده است. کامرا که دو گل خودش را در لیگ قهرمانان برای سپاهان به ثمر رسانده در لیگ خودمان ناکام بوده و حالا با آمدن پاتریس کارترون شرایطی سخت را تجربه می کند و در این چند بازی با سکانداری این مربی تنها 33 دقیقه در دو بازی مقابل هوادار و استقلال به او فرصت بازی داده است.
#پیج رسمی روزنامه گل #استقلال #سیدمحمدکسری رضوی #پیتسو موسیمانه #تراکتور #سپاهان #پرسپولیس