نماینده حقوقی باشگاه پارس جنوبی جم مطرح کرد
107465
انتظار باشگاه‌ها ازرئیس جدید فدراسیون فوتبال
22 دی 1403 17:53
نماینده حقوقی باشگاه پارس جنوبی جم به انتظارات باشگاه‌های فوتبال کشور از رئیس جدید فدراسیون به نکات قابل توجهی اشاره کرد.

روزنامه گل

نماینده حقوقی باشگاه پارس جنوبی جم به انتظارات باشگاه‌های فوتبال کشور از رئیس جدید فدراسیون به نکات قابل توجهی اشاره کرد.

الهام رستم‌نیا، وکیل ورزشی کشور و مشاور حقوقی باشگاه پارس جنوبی جم ، طی گفتگویی به برخی از مطالبات و انتظارات باشگاه‌ها از رئیس آینده فدراسیون فوتبال پرداخت. رستم نیا با توضیح بیشتر در این خصوص گفت: باشگاه‌ها انتظار دارند که شایسته‌سالاری به‌عنوان اصل و اولویت در تصمیم‌گیری‌ها قرار گیرد و ان شاء الله لابی‌گری و ارتباطات غیرشفاف در انتخابات فدراسیون تأثیرگذار نباشد. همچنین امیدواریم صداقت و حفظ منافع ملی فوتبال، اولویت اول مدیران آینده فدراسیون باشد.

نماینده حقوقی باشگاه پارس جنوبی جم در ادامه افزود: یکی از مهم‌ترین انتظارات باشگاه‌ها از اعضای مجمع فدراسیون فوتبال این است که با تدابیر مدیریتی صحیح، باشگاه‌ها به سمت حرفه‌ای شدن حرکت کنند. همچنین لازم است رفتارهای تبعیض‌آمیز بین باشگاه‌های لیگ برتر و دسته اول (اعم از دولتی و خصوصی) کنار گذاشته شود تا عدالت در میان باشگاه‌ها برقرار شود.

رستم نیا با تأکید بر اهمیت نظارت و اصلاحات در ارکان فدراسیون درادامه گفت: رئیس جدید فدراسیون باید نظارت بر ارکان قضایی فدراسیون، به‌ویژه کمیته داوری، را افزایش دهد. همچنین باید برنامه‌ای جامع برای انطباق هر چه سریع‌تر مقررات فدراسیون فوتبال با مقررات فیفا ارائه شود.

نماینده حقوقی باشگاه پارس جنوبی جم در پایان گفت: به‌عنوان یک خانم فعال در حوزه فوتبال، امیدوارم مدیران انتخابی توجه ویژه‌ای به فوتبال بانوان داشته باشند و از فعالیت بانوان در این عرصه حمایت کنند. با تسهیل مسیر فعالیت بانوان در فوتبال، دختران سرزمین ما می‌توانند به حق خود دست پیدا کنند.

#پارس جنوبی جم #فوتبال
داغ ترین خبرها
تازه ترین خبرها