روزنامه گل
مهدی حدادپور - حسن روشن ستاره سابق تیم ملی فوتبال و باشگاه استقلال اعتقاد دارد هنوز هم مربیان ایرانی برای فوتبال ما در این شرایط بهترین هستند و اگر قرار باشد مربیان ما امثال کی روش باشند همان بهتر که امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی باشد.حسن روشن در گفتگو با گل می گوید اگر می بینید که مربیان خارجی سپاهان و تراکتور در بالای جدول هستند باید گفت با توجه به ستارگانی که این 2 تیم در اختیار دارند اگر هر مربی ایرانی در این تیم ها مربیگری میکردند هم همین نتایج را می گرفتند، امروز شما نمی توانید بازیکنان تیم های مس رفسنجان و نساجی و ذوب آهن را با بازیکنان تیم های تراکتور و سپاهان مقایسه کنید.
او می گوید همین استقلال با جواد نکونام یک قدم تا قهرمانی پارسال فاصله نداشت و با فرهاد مجیدی هم قهرمان لیگ شد اما امروز شرایط ما به گونه ای است که وقتی با تیم سپاهان مساوی می کنیم هواداران استقلال راضی به خانه خود می روند.
آقای موسیمانه اول که آمد چند بازیکن جوان را در استقلال جای داد اما بعد از آن رفته رفته به عقب برگشت و تیمش همان بازیکنان سابق شدند، من اصلا نمی فهمم چرا این بازیکنان جوان را به تیم آوردین و چرا آنها را کنار زدید؟
روشن ادامه داد: فوتبال ما پر از مربیانی است که ترس دارند و شهامت استفاده از بازیکنان جوانتر را در تیم های خود ندارند اما همین اهالی فوتبال ما به امیر قلعه نویی اعتراض می کنند که چرا از وجود بازیکنان جوان در تیم ملی استفاده نمی شود؟ کدام تیم لیگ یک پدیده درست و درمان به فوتبال ما معرفی می کند؟ انتظار دارید سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان برود از زمین های خاکی بازیکن جوان برای آینده تیم ملی پیدا کند
#پیج رسمی روزنامه گل #پیتسو موسیمانه #حسن روشن #استقلال #اختصاصی گل