فولاد امشب با استقلال دیدار می کند
106370
یحیی در انتظار آبی ها!
17 آذر 1403 09:46
بازی متحول شده ها. این نامی است که می توان برای بازی فولاد و استقلال انتخاب کرد. این دو تیم در حالی از ساعت 19 امشب، یکی بازی های هفته یازدهم لیگ برتر را در وررشگاه شهدای فولاد اهواز، برگزار می کنند که تقابل آنها همیشه یکی از جذاب ترین دیدارهای لیگ برتر بوده است.

روزنامه گل

معصومه صالحی - بازی متحول شده ها. این نامی است که می توان برای بازی فولاد و استقلال انتخاب کرد. این دو تیم در حالی از ساعت 19 امشب، یکی بازی های هفته یازدهم لیگ برتر را در وررشگاه شهدای فولاد اهواز، برگزار می کنند که تقابل آنها همیشه یکی از جذاب ترین دیدارهای لیگ برتر بوده است. فولاد و استقلال، تاکنون 44 بار در لیگ برتر به مصاف هم رفته‌اند که استقلال 21 و فولاد 10 بار به برتری رسیده‌اند و 13 دیدار هم مساوی شده است. استقلال در این دیدارها، 55 بار گلزنی کرده و در عوض 35 بار دروازه‌اش باز شده است. آخرین تقابل دو تیم هم، بازی برگشت فصل گذشته بود که با پیروزی یک بر صفر استقلال به پایان رسید. با این حال، گل‌محمدی که در این فصل هدایت سرخپوشان اهوازی را بر عهده دارد، تاکنون با چهار تیم مختلف مقابل استقلال قرار گرفته و همواره این تیم را اذیت کرده است. یحیی در 21 تقابل لیگ برتری با استقلال، شش برد و 12 تساوی داشته و تنها سه باخت تجربه کرده است. ضمن اینکه این سرمربی پیشین پرسپولیس، در 11 مسابقه اخیرش با استقلال هرگز نباخته است. البته استقلال هم آخرین بار به فولاد تحت هدایت نکونام باخته است. آبی‌ها در هفت بازی اخیر خود با فولاد، پنج بار برنده شده اند و دو بار هم به تساوی رسیده اند.

شاگردان گل محمدی در شرایطی در این بازی به میدان می روند که با هدایت این مربی متحول شده اند و از روزهای بد فصل گذشته فاصله گرفته اند. فولادی ها که در آخرین بازی شان در جام حذفی برابر فولاد هرمزگان، پس از تساوی یک بر یک، این تیم را در ضربات پنالتی چهار بر سه شکست دادند، در بازی قبلی شان در لیگ برتر هم، یک بر صفر گل گهر را شکست دادند تا با 18 امتیاز، در رده پنجم جدول جای گرفته باشند. این تیم حالا باید از استقلالی میزبانی کند که با هدایت پیتسو موسیمانه سیر صعودی خوبی را در پیش گرفته است. آبی پوشان پایتخت که در آخرین بازی شان در لیگ برتر که دیدار معوقه هفته چهارم برابر مس رفسنجان بود، یک بر صفر به پیروزی رسیدند و با 11 امتیاز در رده یازدهم جدول قرار دارند، در بازی قبل شان برابر الاهلی در لیگ نخبگان هم بازی خوبی ارائه دادند و اگر اشتباه داور چینی در گرفتن پنالتی نبود، می توانستند مقابل میزبان عربستانی شان، به جای تساوی دو بر دو، به پیروزی برسند. حالا اما استقلال باید در یک دیدار سخت دیگر به میدان برود و باید دید برابر فولاد، چه نمایشی خواهد داشت. استقلال در این بازی، علیرضا کوشکی، سامان فلاح و محمدحسین اسلامی که گل زیبایی به الاهلی زد را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد. قضاوت این مسابقه را حسن اکرمی به همراه کمک های خود فرهاد مروجی و هادی طوسی بر عهده خواهد داشت.

#پیج رسمی روزنامه گل #استقلال #فولاد خوزستان #اختصاصی گل #لیگ برتر
داغ ترین خبرها
تازه ترین خبرها