گاریدو باید مشکل گلزنی تیم را حل کند
105401
شاه محمدی: مقابل الغرافه نباید موقعیت سوزی کنیم
13 آبان 1403 11:38
مهاجم ملی پوش سابق تیم فوتبال پرسپولیس عقیده دارد پرسپولیس در اهواز مستحق باخت نبود. ولی در عین حال عقید دارد  این تیم خیلی راحت موقعیت های گلزنی را هدر می دهد.جمشید شاه محمدی مهاجم ملی پوش سابق تیم فوتبال پرسپولیس ابتدا در خصوص نخستین شکست این تیم مقابل استقلال خوزستان در اهواز گفت: متاسفانه باید بگویم پرسپولیس نتوانست بازی هجومی و همیشگی خود را به خوبی اجرا کند.

روزنامه گل

آرش جعفری - مهاجم ملی پوش سابق تیم فوتبال پرسپولیس عقیده دارد پرسپولیس در اهواز مستحق باخت نبود. ولی در عین حال عقید دارد این تیم خیلی راحت موقعیت های گلزنی را هدر می دهد.جمشید شاه محمدی مهاجم ملی پوش سابق تیم فوتبال پرسپولیس ابتدا در خصوص نخستین شکست این تیم مقابل استقلال خوزستان در اهواز گفت: متاسفانه باید بگویم پرسپولیس نتوانست بازی هجومی و همیشگی خود را به خوبی اجرا کند. به نظر می‌رسد تغییرات در ترکیب و جابجایی بازیکنان هماهنگی تیم را کاهش داده بود؛ شما نگاه کنید پس از اینکه سروش رفیعی در نیمه دوم وارد زمین شد در روند رو به جلوی تیم تأثیر گذاشت.برای همین من از سرمربی تیم متعجب هستم چرا به ترکیب برنده تیم دست زد. متاسفانه به رغم اینکه گاریدو مربی خوبی است اما در این مدت شاهد این بودیم در ترکیب تیم خیلی تغییر انجام داده است.

شاه محمدی در ادامه به خط دفاع پرسپولیس هم اشاره داشت و گفت: متاسفانه عدم هماهنگی کافی در خط دفاعی پرسپولیس، فضاهای زیادی را برای مهاجمان حریف فراهم کرد که موقعیت‌های خوبی برای گلزنی ایجاد کرد. بعد از مصدومیت کنعانی زادگان و نیز فرجی خط دفاع پرسپولیس بسیار نا هماهنگ نشان داده است.

مهاجم ملی پوش سابق تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه در خصوص خط حمله پرسپولیس و فرص هایی که مهاجمان از دست می دهند گفت: یکی از مشکلات پرسپولی در این چند بازی حتی آن هایی که برنده شده است ضعف گلزنی و از دست دادن موقعیت های بیشمار گل است. به عقیده من موقعیت‌های گل از دست رفته نشان می‌دهد که بازیکنان پرسپولیس همچنان در ضربات پایانی نیاز به دقت بیشتری دارد. این مسئله را پیش‌تر در لیگ نخبگان آسیا نیز دیده بودیم و مشکل در زدن ضربات نهایی همچنان باقی است. مطمئناً کادر فنی به این نکته توجه دارد و در تمرینات روی تکنیک‌های پایانی و ضربات در چارچوب کار خواهد کرد.همچنین باید بگویم که گاریدو در نیمه دوم با به‌ کارگیری همه عناصر هجومی قصد پیروزی در بازی را داشت. پرسپولیس با وجود بازیکنان قوی در خط حمله مانند علی علیپور، عیسی آل‌کثیر و وحید امیری که به حملات اضافه می‌شوند و همچنین بازیکن خارجی جدید، از قدرت خوبی برخوردار است.علی علیپور که پیش‌تر عنوان آقای گلی را کسب کرده و عیسی آل‌کثیر نیز از بهترین‌های لیگ است، می‌توانند با کمک گاریدو مشکل گل‌زنی تیم را حل کنند. همچنین، پرسپولیس با توجه به مهاجمان قوی، قادر است از سیستم ۳-۳-۴ هم استفاده کند.

جمشید شاه محمدی در ادامه در خصوص بازی این تیم با الغرافه در لیگ نخبگان آسیا گفت: بازی با الغرافه بازی بسیار مهم و درعین حال سختی است. البته باید این را هم اضافه کنم این شکست هیچ تأثیر و ارتباطی با بازی بعدی پرسپولیس نخواهد داشت و مطمئناً پرسپولیس برای بازی مقابل الغرافه شرایط تیمی‌اش را بهتر خواهد کرد. پرسپولیس باید مراقب باشد مقابل الغرافه همانند بازی با استقلال خوزستان در خط هجومی و توپ‌رسانی به مهاجمان به مشکل برنخورد. من فکر می کنم با توجه به شرایط بهتر زمین پرسپولیس برنده بازی باشد. از سی دیگر باید بگویم گاریدو نیاز دارد روی آمادگی ذهنی بازیکنان بیشتر کار کند، چرا که در صورت عدم کسب نتیجه، تیم ممکن است با حاشیه‌هایی مواجه شود. برای حفظ روند رو به رشد پرسپولیس، این حاشیه‌ها باید به سرعت رفع شود.

#پیج رسمی روزنامه گل #آرش جعفری #جمشید شاه محمدی #پرسپولیس #لیگ نخبگان آسیا #خوان کارلوس گاریدو #اختصاصی گل
داغ ترین خبرها
تازه ترین خبرها