روزنامه گل
محمود خوردبین با ثبات ترین بازیکن تاریخ پرسپولیس است، مردی که از سال 1347 به بعد هیچ گاه پرسپولیس را به قصد حضور در هیچ تیمی در هیچ مقام ویژه در هیچ تیمی ترک نکرد.با محمود خان در مراسم تجلیل کانون مربیان فوتبال ایران از پیشکسوتان ورزش ایران با ما همراه بود و با روزنامه گل گفتگویی انجام داد.خوردبین درباره شرایط این روزهای خودش می گوید کمر درد امانم را بریده است و در این روزها تنها موفق شدم امروز (سه شنبه) از خانه بیرون بیایم و بعد از جلسه کانون مربیان همراه شما به تمرین پیشکسوتان پرسپولیس برود و ضمن دیدار با گاریدو که به تمرین ما می آید سری به دوستان خوب قدیمی بزنم.
خوردبین شرایط امروز پرسپولیس را خوب توصیف کرده و می گوید به نظرم شرایط تا رسیدن به حد ایده آل اندکی فاصله دارد و در سالهای اخیر پرسپولیس فرم ایده آل خود را در نیم فصل دوم به دست آورده است.
خوردبین، گاریدو را یک مربی کاملا حرفه ای می داند که داشته های او پرسپولیس را تا مرز یک مدعی حفش کرده و می گوید، همیشه حفظ قهرمانی و موفقیت از ثبت اولیه ان سخت تر بوده است، پرسپولیسی ها بعد از از دست دادن مهدی ترابی و بیرانوند و اسماعیلی فرد اندکی نگران شدند اما با دروازه بان الجزایری و تلاش خوب سایر بازیکنان رفتن ان نفرات حس نشد، ضمن این که پرسپولیس بعد از مصدومیت اورونوف و کنعانی هم نشان داد که وابسته به افراد نیست و می تواند همیشه موقعیت درجه اول خود را در فوتبال ایران حفظ کند.
خوردبین می گوید وقتی گاریدو می گوید بازیکن به اندازه کافی دارم و نیاز به بازیکن تازه حتی در نیم فصل ندارم یک اتفاق خوب رخ داده است، شاید اگر هر کس دیگری هم بود، عیب خود را گردن نداشتن بازیکنان موثر انداخته و درخواست بازیکن تازه ای می کرد و حتی خودش هم در نقل و انتقالات دخالت می کرد و قبل از هر چیز هم حواسش به سهم خودش بود اما گاریدو نشان داده است که در بحث حرفه ای گری بهترین مربی سالهای اخیر تیم پرسپولیس است.
خوردبین در پایان گفت در این مجموع نگاه حرفه ای حاکم است و این نگاه حرفه ای باعث شده است که توان بازیکن 36 ساله ای مثل وحید امیری و جوان تازه وارد و 21 ساله های مثل سهیل صحرایی در خدمت تیم قرار گیرد و من پرسپولیس 1403 را حرفه ای ترین پرسپولیس سالیان اخیر می دانم.
#پیج رسمی روزنامه گل #پرسپولیس #خوان کارلوس گاریدو #علی پروین #اختصاصی گل