103733
تیم منتخب هفته دوم لیگ برتر فوتبال با حضور ناجی پرسپولیس
03 شهريور 1403 10:58
دروازه‌بان پرسپولیس در تیم منتخب هفته دوم لیگ برتر فوتبال قرار گرفت.

روزنامه گل

هفته دوم لیگ برتر فوتبال در شرایطی سپری شد که پرسپولیس برای دومین هفته متوالی از کسب پیروزی بازماند؛ اتفاقی که در سال‌های اخیر کمتر شاهد آن بودیم.

پرسپولیس به لطف درخشش سنگربان الجزایری خود توانست یک امتیاز از تراکتور بگیرد. گندوز بارها با واکنش‌های خود ناجی پرسپولیس شد. شجاع خلیل‌زاده گل تراکتور را به ثمر رساند و ریکاردو آلوز موقعیت‌های گلزنی فراوانی روی دروازه مدافع عنوان قهرمانی آفرید.

استقلال هم با دبل رامین رضاییان از روی نقطه پنالتی، از شکست برابر ملوان فرار کرد. رضا غندی‌پور مهاجم جوان قوی سپید نیز پس از دریبل زیبای آرمین سهرابیان، گل اول ملوان را رقم زد و در تیم منتخب هفته جای گرفت.

گل‌گهر با عملکرد تحسین‌برانگیز زنده‌روح و بابایی، برای اولین بار در سال 1403 توانست طعم پیروزی در لیگ برتر را بچشد. حزباوی و محمد کریمی نیز ستارگان سپاهان در خرم‌آباد بودند که صدرنشینی را برای تیم اصفهانی به ارمغان آوردند.

تیم منتخب هفته دوم لیگ برتر فوتبال به شرح زیر است:

دروازه‌بان: الکسیس گندوز (پرسپولیس)

مدافعان: رامین رضاییان (استقلال)، شجاع خلیل‌زاده (تراکتور)، محمد امین حزباوی (سپاهان) و مهدی محمدی (شمس آذر)

هافبک‌ها: ریکاردو آلوز (تراکتور)، محمد کریمی (سپاهان)، احمدرضا زنده‌روح (گل‌گهر) و عارف حاجی‌عیدی (آلومینیوم)

مهاجمان: رضا غندی‌پور (ملوان) و پیمان بابایی ‌(گل‌گهر)

#لیگ برتر بیست و چهارم #الکسیس گندوز #پرسپولیس
داغ ترین خبرها
تازه ترین خبرها