صداوسیما هنوز المپیک را نخریده
102760
پخش زنده فعلا روی هوا !
31 تير 1403 13:00
هدیه خطیبی - قصه پخش رویدادهای مهم ورزشی همیشه ماجرای طول و درازی داشته که اکثر اوقات دقیقه نود با ترفندهای مختلف مشکل آن برطرف شده است.این بار هم خبر رسیده پخش رقابت های المپیک تابستانی پاریس که رسما از پنجم مرداد با برگزاری مراسم افتتاحیه آغاز می شود فعلا ممکن نیست.

روزنامه گل

هدیه خطیبی - قصه پخش رویدادهای مهم ورزشی همیشه ماجرای طول و درازی داشته که اکثر اوقات دقیقه نود با ترفندهای مختلف مشکل آن برطرف شده است.این بار هم خبر رسیده پخش رقابت های المپیک تابستانی پاریس که رسما از پنجم مرداد با برگزاری مراسم افتتاحیه آغاز می شود فعلا ممکن نیست.شرایط وقتی پیچیده تر می شود که گفته شده در صورتی که این حق پخش خریداری نشود تیم خبری صدا و سیما احتمالا به پاریس اعزام نمی شود و یا در صورت اعزام نمی تواند در محل رقابت ها استودیو داشته باشد تا به پوشش زنده و ضبطی مسابقات بپردازد.

حق پخش المپیک ۲۰۲۴ پاریس در دست شرکت ژاپنی است که خریداری آن به دلیل تحریم های بانکی ایران به مشکل خورده است و حداقل تا فعلا مسیر نشده است هر چند که در دوره گذشته جام جهانی هم یک روز مانده به آغاز مسابقات مشکل برطرف شد و در حال حاضر تلاش ها برای انتقال پول به شرکت ژاپنی ادامه دارد.

کمیته بین المللی المپیک (IOC)، حق پخش بازی‌های المپیک را تا ۲۰۳۲ به کنسرسیوم ژاپن (JC) اعطا کرده است.این قرارداد به ارزش یک میلیارد دلار است. کنسرسیوم رسانه ای ژاپنی در پخش تلویزیونی بازی های نانجینگ2014 و المپیک ریو 2016 هم شراکت داشت.

ترکیب کاروان ایران برای حضور در بازی‌های المپیک با 40 سهمیه شامل 29 سهمیه مردان و 11 سهمیه بانوان است. این سهمیه‌ها در 14 رشته کشتی آزاد، کشتی فرنگی، تیراندازی، تیراندازی با کمان، وزنه‌برداری، تکواندو، شمشیربازی، قایقرانی، ژیمناستیک، تنیس روی میز، دوچرخه سواری، سنگنوردی، شنا و دوومیدانی به نام ورزش ایران ثبت شده است.تعداد سهمیه های ایران نسبت به ادوار گذشته کاهش داشته و رشته های گروهی مثل والیبال و بسکتبال برخلاف دوره قبل نتوانستند صاحب سهمیه شوند.

#پیج رسمی روزنامه گل #المپيك
تازه ترین خبرها