روزنامه گل
سید یاسر رضوی - انتشار یک خبر در مورد انجام فساد در فوتبال در دادگاه استان کرمان هر روز ابعاد جدیدتری را به خود می گیرد و بخش های مختلفی از جمله صداوسیما را هم به نوعی بنابر برخی ادعاها درگیر کرده است. موضوعی که بعد از صحبت های رضا جاودانی و پررنگ شدن احتمال فساد در بین ارکان سیما، بهانه ای شد تا با سید احسان قاضی زاده هاشمی، نماینده مجلس دوازدهم که عضو و دبیر شورای نظارت بر صداوسیما نیز هست آن را بابت این مساله در میان بگذاریم.
قاضی زاده هاشمی که از مجلس دهم تاکنون بابت برخی مسائل در فوتبال کشور از جمله پرونده ویلموتس بارها صحبت کرده و حتی صحن علنی مجلس هم شاهد طرح گزارش آن بوده است، حالا در سومین دوره حضورش در خانه ملت و به عنوان دبیر شورای نظارت بر صداوسیما در خصوص این پرونده فساد در فوتبال کشورمان که پای تلویزیون هم به آن باز شده تا حالا حتی AFC را هم به آن حساس کرده و خواهان گزارش فدراسیون فوتبال شده است، گفت: بعد از طرح موضوعات و وصول بعضی مطالب در شورای نظارت بر صداوسیما از سه، چهار روز پیش در مورد بحث حضور عوامل صداوسیما در این پرونده، بررسی آن در دستور کار شورا قرار گرفت.
وی ادامه داد: این بررسی در مورد عوامل مطرح شده چه تهیه کننده، گزارشگر و مجری در دستور کار است. به همین خاطر راجع به عوامل رادیو و تلویزیونی مرتبط با این پرونده که ادعاهای مختلفی مطرح شده از مراجع مختلف پیگیر موضوع هستیم و موضوع در دست رسیدگی قرار دارد.
عضو شورای نظارت بر صداوسیما ادامه داد: این بار موضوعات واقعا مهمی است که باید مورد رسیدگی قرار بگیرد چون باید مشخص شود آیا از بستر برنامه های تلویزیونی، رادیویی و شبکه های مختلف نقشی در این پرونده داشته اند.
قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: این مساله قطعا تحت رسیدگی است و همان طور که اشاره شد این موضوع از چند روز پیش و قبل از مطرح کردن برخی ادعاها از سوی آقای جاودانی شروع شده است. هم اکنون کارشناسان ما در حوزه نظارت بر سیما در حال بررسی، رصد، گزارش گیری و پیگیری موارد مطرح شده هستند چون قطعا موضوع مهمی است.
وی افزود: وجه مهم این پرونده که به نظر می رسد بسیار اهمیت دارد در جایی است که باید مشخص شود نقش افراد یا عواملی مطرح شده در این پرونده به شکل فردی یا سازمان یافته آیا صحت دارد و این موارد همه مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.
دبیر شورای نظارت بر صداوسیما در پاسخ به سوالی که آیا بعد از موارد مطرح شده از سوی رضا جاودانی به عنوان یک نفر از بدنه صداوسیما، به نظر می رسد این اتفاق در این سازمان رخ داده است، گفت: همان طور که اشاره شد، این موضوعات قبل از طرح موضوع از سوی ایشان در قالب گزارش های خام به دبیرخانه شورای نظارت بر صدا و سیما رسیده بود.
وی ادامه داد: موضوعات باید راستی آزمایی، رسیدگی و پیگیری می شد و این کار از سه شنبه گذشته آغاز شد. با ارکان مختلفی تماس حاصل شده و هماهنگی هایی با ارکان مختلف ناظر در درون سازمان صداوسیما که موضوع بسیار مهمی است انجام گرفته و کار در حال انجام است. همان طور که گفته شد از دستگاه های مختلف کار تحقیقات را آغاز کرده ایم تا بعد از جمع بندی در جلسه شورای نظارت این موارد مطرح و اقدامات بعدی انجام گیرد.
قاضی زاده هاشمی در پایان گفت: هموطنان مطمئن باشند در این بخش پرونده و در موضوع صداوسیما به شکل جدی در حال پیگیری هستیم و دیگر موارد هم قطعا در دادگاه کرمان تا حصول نتیجه دنبال خواهد شد. بدون شک هر موضوع خامی که مطرح شود مورد پیگیری قرار خواهد گرفت و در مورد ادعای فساد در ارکان صداوسیما به شکل گسترده و از مراجع مختلف تحقیق در حال انجام بوده تا بعد از جمع بندی و در صورت اثبات فساد به دستگاه قضایی ارجاع داده شوند. همچنین در مورد ورزشی ها و باشگاه های دیگر هم مستنداتی به مجلس برسد قطعا رسیدگی و مورد پیگیری خواهد شد.
#پیج رسمی روزنامه گل #سیدیاسر رضوی #تلویزیون #فساد در ورزش #کمیسیون ورزش مجلس شورای اسلامی #مجلس شوراي اسلامي #عادل فردوسی پور #محمدحسین میثاقی